Ilyen lesz a John Wick LTM

Ilyen lesz a John Wick LTM

Tik-Tok, Mr. Wick

A napokban szinte minden John Wickről és a vele érkező LTM-ről szólt. A frissítés után a fájlok között is felbukkant pár újdonság, de ha lemaradtál volna az alapokról azt az alábbi cikkben elolvashatod:

Mostanra már az LTM pontos leírását, a jutalmakat és a játékmódokat is megismertük, így nézzük szépen sorjában, hogy miket tudtunk meg az újabb filmes LTM-ről és eventről.

Pontos leírás és játékmódok

Az új módot szerencsére egyedül, duóban és squadban is kipróbálhatjuk, a John Wick LTM lényege pedig pont az, amit egy ilyen sztoritól elvárunk:

"Maradj életben és gyűjtsd be az arany tokeneket a többi fejvadász meggyilkolásával. Az első csapat, aki megszerzi az elegendő arany tokent az nyer, de légy óvatos, mert ha sok tokent gyűjtesz, akkor láthatóvá válsz a pályán mindenki számára."

Ezek szerint tehát egy klasszikus csapatharcos módot kapunk, de azért van benne egy-két csavar, amiről a szöveg folytatása árulkodik:

"A High Table egy új szerződést adott. Kemény vagy, de nem megállíthatatlan, ha háromszor meghalsz akkor vége a mérkőzésnek"

Ezek szerint tehát nem lesz végtelen újraéledés, összesen három életünk lesz, amire nagyon figyelnünk kell, ha nem akarunk kiesni a legelején.

Jutalmak

A küldetések elvégzésért nem csak tapasztalati pontot és egy táskát kapunk, hanem a jelek szerint egy Wrap és egy Glider is ingyen a miénk lehet. Sajnos erről képet nem tudunk mutatni, mivel a fájlokat úgy titkosították, hogy az LTM megjelenéséig valószínűleg nem láthatjuk majd.

Arról sincs egyelőre hivatalos információ, hogy pontosan mikor érkezik meg a John Wick-es esemény, de szinte biztos, hogy a következő napokba bekerül, mivel május 16-án az az ma mutatták be a mozikban a John Wick 3: Parabellumot.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!