SabyG és Zemih odatették - Fortnite World Cup week 6 magyar eredmények

SabyG és Zemih odatették - Fortnite World Cup week 6 magyar eredmények

Saby-ék párosa nagyon közel járt a top 150-hez, és a legjobb, hogy Szabi szemszögét még vissza is lehet nézni.

Tegnap este, magyar idő szerint 18:00-tól tartották meg a Fortnite World Cup hatodik heti selejtező döntőjét, ahol újabb négy Duo válthatta meg jegyét a nyáron megrendezésre kerülő New York-i döntőre. Magyar játékosokból nem volt hiány, igaz KriszhAdvice Kaku, illetve Eragonist Wickesy-vel most nem jutott be, több másik páros azonban igen, mutatjuk is az eredményeiket!

Név Helyezés Pont Nyeremény
SabyG & Zemih 153. hely 53 500 dollár
Milanpro37 & Vegeta 273. hely 47 350 dollár
Szecskamester12 & The Only wmR 489. hely 39 350 dollár
DierFN & Imple17 620. hely 36 200 dollár
raZguL. & sweet_- 627. hely 36 200 dollár
Barnabaas. & RAIN2 Nova 638. hely 36 200 dollár
MVP Krith & paradox a sakál 929. hely 29 200 dollár
CallMeTatu & CallmeÐani 1103. hely 24
AcheŁous & Code Lacyshare 1253. hely 19
Famølky & Apszi 1326. hely 16

A telefonos olvasóinknak itt van a táblázat képként is:

Saby és Zemih most kellőképpen belehúztak, és igen szép eredményt pakoltak le az asztalra, Duoban ennél jobb helyezést csak MnX és MatexM8 tudott felmutatni, ők a második heti döntőben a 113. helyen zártak. Íme egy klipp Saby-ék utolsó pontgyűjtéseiről.

Saby szemszögéből az egész eseményt visszanézhetitek a Twitch csatornáján, és ez bizony kifejezetten nagy szó, hiszen rengeteg játékos nem is szokta streamelni a meccseit azért, hogy ne vonja el semmi más a figyelmüket.

Ahogy az látható, összesen 2000 dollárnyi összeget lőttek össze maguknak a magyar csapatok, és még mindig hátra van négy hét a globális eseményből. Viszont ha már globális esemény, nézzük is meg a régiónkénti továbbjutókat!

Európa továbbjutói


Európából természetesen ezúttal is csak 4 duo mehetett tovább, az Epic Games azonban nem válogatta még szét grafikai megjelenítéssel is a hatodik hét továbbjutói; a fenti listából Stompy & Tschiiinken, valamit Benhyfishy & MrSavageM, illetve Mitr0 & Mongraal párosok már a korábbi hetek során bejutottak.

NA-East továbbjutói


Itt is Saf, Zayt, valamint Clix és Sceptic már a korábbi hetekben bejutottak, csak ismét sikerült villantaniuk.

Na-West továbbjutói

Óceánia továbbjutói

Ázsia továbbjutói

Brazília továbbjutói

NE FELEDJÉTEK, TOVÁBBRA IS VÁRJUK AZ EREDMÉNYEITEKET AZ ALÁBBI EMAIL CÍMRE, AKÁR SOLO, AKÁR DUO FORMÁTUMBAN JUTOTTAK BE A VASÁRNAPI DÖNTŐBE.

Igyekszünk minél több játékost lekövetni, ám egy ekkora létszámú versenynél ez nagyon nehéz, és egyelőre még egy keresőfunkcióval se könnyítette meg az Epic Games a ranglista oldalát.

Ha te is ott voltál a week 6 döntőjében, de nem szerepel a neved a cikkben, dobj egy üzenetet a fenti címre egy leaderboard fotóval együtt. Gratulálunk minden résztvevőnek!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!