A FaZe tulaja úgy berágott Tfue-ra, hogy versenyszervezésre adományozta a vele keresett pénzt

A FaZe tulaja úgy berágott Tfue-ra, hogy versenyszervezésre adományozta a vele keresett pénzt

Banks borzalmasan csalódott, és nem akarja, hogy bármennyi penit is Tfue-nak köszönhessen.

Aki már a Fortnite hajnalán is érdeklődött a játék kompetitív vonala után, az tudhatja, hogy az első versenyek egyike a Friday Fortnite Tournament volt, amelyet KEEMSTAR rendezett meg minden pénteken. Heteken át alkalmanként 20 ezer dollárért szálltak harcba egymással a legügyesebb streamerek, akik akkoriban még megbízható, meg egyáltalán elérhető Custom rendszer nélkül egy igen különleges formátumban versenyeztek.

A verseny lényege nem volt más, minthogy két duo -akiket összesorsoltak- közösen belépett egy squad meccsbe, és az nyerte a fordulót, aki több gyilkosságot tudott elhozni. A mérkőzéseket még az igazi barlangi módszerrel lehetett követni, a játékosok streamelték a saját szemszögüket, a Friday Fortnite közvetítésére pedig ezekből a képekből vágtak össze egy adást. Bármennyire is macerás, no meg kaotikus volt, mégiscsak ez volt a Fortnite egyik első kiemelkedő versenye, így a Friday Fortnite visszatérése jelentős hír.

Szomorú viszont, hogy a verseny visszatéréséhez az amerikai Fortnite szcéna eddigi legnagyobb botránya kellett, Tfue ugyanis úgy határozott, hogy perre megy a FaZe Clan ellen, a részleteket az alábbi cikkünkben olvashatjátok.

Az egész ügy kapcsán valószínűleg a FaZe tulajdonosa, Banks a leginkább csalódott, egy igencsak hosszú videóban nemrég azt ecsetelte, hogy sosem fog megbocsátani Tfue-nak ezért, pedig ő a barátjának, a családtagjának tekintette őt.

Banks és KEEMSTAR Twitteren tudatták a közösséggel, hogy a Friday Fortnite ennek köszönhetően visszatér, várhatóan 3 alkalomra, a FaZe Clan pedig így már pontosan 0 dollárt keresett Tfue-val.

Az ügyben egyébként felszólalt Tfue duó társa is, Cloakzy, akivel közösen jutottak be a Fortnite World Cup duó döntőjébe. Egy igen hosszú bejegyzés során elmondta, hogy a FaZe Clan a nevét Banks-nek köszönheti, aki mindig mindenkinek segített, bármiről is volt szó, és hogy ő Tfue-val továbbra is egy duó marad, technikai akadálya annak ugyanis nincsen, hogy közösen fejezzék a Fortnite világbajnokságot. Cloakzy teljes bejegyzése ITT olvasható el.

A mai Forbyte-ot begyűjtötted már?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!