Egy igazi legenda helyét veheti át a fiatal orosz - Irányítót cserél a Na'Vi?

A sztárjátékos marad, a veteránok viszont lehet, hogy elköszönnek a csapattól.

Tavaly egész jó évet zárt a Na'Vi, rajongóik még sem lehetnek maradéktalanul elégedettek. Volt néhány szép győzelmük, például az ESL One: Köln 2018, ahol a fnatic és az Astralis csapatát maguk mögé utasítva a BIG ellen sikerült nyerniük a döntőben. Többségében viszont a legfontosabb pillanatokban maradtak alul a többiekkel szemben, és olyan eredmények is becsúsztak, mint például az IEM chicagói 13-16. hely.

Az év végén zeus azt mondta, hogy 2019-ben jobban meg fogják válogatni azokat a versenyeket amelyeken részt vesznek, ezzel is maximalizálva teljesítményüket, illetve esetleges visszavonulásáról is ejtett pár szót. Valóban nem láttuk a csapatot minden eddigi versenyen idén, a várt áttörést azonban ez sem hozta meg, sőt, az ESL Pro League csoportkörében csúnyán el is véreztek.

Legtöbben s1mple-t menekítenék a csapatból, hiszen az ukrán AWP-s gyakorlatilag minden meccsen hátán cipeli a a többieket. Egyes források most azt állítják, hogy hamarosan érkezni is fog egy csere a csapatnál, de nem s1mple lesz a távozó játékos. Egyelőre érdemes pletykaként kezelnünk a dolgot, de két forrás szerint is az orosz CS:GO egyik fiatal tehetsége, Kirill "Boombl4" Mikhailov érkezik majd a csapathoz.
Arról megoszlanak a vélemények, hogy kinek a helyére, hiszen van aki azt állítja Danylo "zeus" Teslenko akasztja majd szögre az egeret és Boombl4 az irányítást veszi át az ukrán veterántól, míg mások szerint Ioann "Edward" Sukhariev helyére érkezik majd a 20 éves, jelenleg a Winstrike csapatát erősítő Boombl4. 

Bármelyik is bizonyuljon igaznak, könnyen lehet, hogy hamarosan egy igazi legendától búcsúzik majd a CS:GO, már amennyiben zeus vagy Edward nem keres magának új csapatot a Na'Vi után. 

Mit gondoltok, Boombl4 érkezése lehet a megoldás a Na'Vi számára?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!