Hihetetlen időzítéssel hiúsították meg egyik honfitársunk kvalifikációját

A hetedik heti Solo Fortnite World Cup selejtező döntőjébe ezúttal kevesebb magyar jutott be, a nagyobb nevek közül is sokan elhullottak.

Ha páratlan hét, akkor Fortnite World Cup Solo selejtező, ami ezúttal a balszerencsék selejtezője is volt, rengeteg játékos, köztük több magyar is olyan helyzetek közt halt meg, amikre az esély bizony igen alacsony. Eddig a Solo selejtezők többségén megvolt a 14-15, vagy a 16-18 magyar továbbjutó is, most azonban ez a szám alacsonyabb. Íme a lista:

Név Helyezés Pont
Gentuu. 102. hely 62
Barnabaas. 187. hely 59
4RaYmI 545. hely 53
Forry. 1219. hely 50
PG_Pepe 1273. hely 50
GergoKapusi 1843. hely 48
koreeyy has dumb 1987. hely 48
Iam_Bandii 2191. hely 47
VALID Si_Fue 2649. hely 46
MVP Krith 2727. hely 46
MnXM8 2731. hely 46
paradox a sakál 2775. hely 46
Apszi 2942. hely 45

Telefonos olvasóinknak itt van a táblázat képként is:

Ahogy az látható, ezúttal sem KriszhAdvice, sem Eragonist, sem SabyG, sem Sweet nem jutottak be. Általánosságban elmondható, hogy mindenkinek megvolt a maga keresztje, a legkellemetlenebb helyzetbe valószínűleg Leccso került, akinek nevét nem láthattátok a táblázatban mert egy 200 iq, talán nem is szándékos piramissal állították meg a továbbjutását. Leccso az alábbi üzenetet küldte nekünk:

Sajnos nem jutottam be, de nagyon közel voltam hozzá, amit az elején nem gondoltam volna, hogy elérek, és ezek után elég "érdekesen" buktam el a bejutást, akár a legszerencsétlenebb ember is lehetnék ebben a játékban. Tehát az első 6 meccset eléggé elrontottam (17 pont lett annyi meccs után), de aztán jöttek a nézők és bátorítottak, így elértem 38 pontig a 9. meccs végére, innen már csak pár pont lett volna a bejutás majd megtörtént ez a csoda:

Leccso-nak abszolút reális esélye volt a továbbjutásra, hiszen még 35-en éltek, neki pedig 7, esetleg 8 pontra lett volna még szüksége, amit egy komoly meneteléssel össze is gyűjthetett volna, ehelyett azonban csak nézhette, ahogy a karaktere tucatszor megfejeli a téglaelemeket, a folyamatos "felugrástól" ugyanis szétcsákányozni sem tudta. Kicsit lassan tette le a Launch Padet, de erre akkor is nagyon kevés esély van. Veletek történt már hasonló?

SabyG-hez sem volt kegyes a Fortnite istene, az első 5 meccsből összeszedett 40 pontot, aztán a következő 5 meccsből 0-t. A bejutáshoz minimum 45, de inkább 46 pont kellett. Sweetnek volt olyan köre, ahol megkapta az egyik legrosszabb szűkülést, amit csak kaphat egy játékos ebben a játékban, Polar Peak aljából kellett volna felmászni a vár tetejére. A megfelelő kiegészítők nélkül pusztán építéssel ez szinte lehetetlen abban a tumultusban. Sweet bejutása nem volt messze, a 3019. helyen végzett.

Ha kitekintünk a külföldi élvonalba, akkor Tfue is bukott egy meccset egy Cannon bug miatt.

Jól látható, hogy a cél teljesen tiszta volt a számára, a hajó fala nem kellett volna akadályt jelentsen, a gyakorlatban azonban a karaktere mégis úgy viselkedett, mintha nem az ágyúból, hanem szélről lőtte volna ki magát, és gellert kapott a falról. Ne feledjétek, tét mérkőzésen nem célszerű a tenger közelében ágyúzgatni.

Akik most nem jutottak be, ne csüggedjenek, egy Solo és két Duo selejtező még mindig lesz, akiket pedig ma este is színpadra hív a játék, azoknak nagyon sok sikert kívánunk!

NE FELEDJÉTEK, TOVÁBBRA IS VÁRJUK AZ EREDMÉNYEITEKET AZ ALÁBBI EMAIL CÍMRE, AKÁR SOLO, AKÁR DUO FORMÁTUMBAN JUTOTTAK BE A VASÁRNAPI DÖNTŐBE.

Igyekszünk minél több játékost lekövetni, ám egy ekkora létszámú versenynél ez nagyon nehéz, és egyelőre még egy keresőfunkcióval se könnyítette meg az Epic Games a ranglista oldalát.

Ha te is bejutottál a week 7 döntőjébe, de nem szerepel a neved a cikkben, dobj egy üzenetet a fenti címre egy leaderboard fotóval együtt.

A legújabb Fortbyte-ot begyűjtötted már?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.