A 100 Thieves-nél is megindult a dráma, a Tfue-s ügyhöz hasonló történések miatt lépett ki NICKMERCS

A 100 Thieves-nél is megindult a dráma, a Tfue-s ügyhöz hasonló történések miatt lépett ki NICKMERCS

Rengeteg pénztől foszthatták meg NICKMERCS-et a 100T-nél.

A FaZe és Tfue közti botrány lassan egy héttel a szétválás óta sem nyugszik, hisz legutóbb az is kiderült, hogy a csapat hazudott egyik legfiatalabb játékosuk életkoráról és az amúgy is extrém fiatalnak titulált H1ghSky1 igazából csak 11 éves volt, nem pedig 13. A szerződésben látottak alapján egyébként nem csak a Fortnite profik, de az egész e-sport közösség egy emberként emelte fel a hangját, hogy ezen a jövőben változtatni kell. Sok másik e-sport szervezet pedig azonnal elkezdett védekezni és azt mondták, hogy vannak még jó orgok, akik tényleg próbálnak segíteni a játékosoknak és rendes fizetésben részesítik őket. A 100 Thieves tulajdonosa, Nadeshot is ezzel kezdte rögtön másnap.

Ezután főleg nagy felhördülést hozott, hogy a szervezet egyik Fortnite sztárja, NICKMERCS előzetes figyelmeztetés nélkül azonnali hatállyal elhagyja a 100T-t. A napokban végre az okokról is többet tudhatunk meg, hisz kiderült, hogy Nadeshoték hasonlóan csúnyán elbántak vele, mint a FaZe Tfue-val.

NICKMERCS-nek összesen 5%-os részesedést ajánlott az alap szerződés mellé Nadeshot, de ebben csak szóban egyeztek meg, a szerződésből kihagyták. Ez az induláskor csak pár százezret ért volna, de a rengeteg befektető és sikerek után, ez százmillióra rúgott. Ezért természetesen nem lehet bíróság elé állítani a szervezet tulajdonosát, de NICKMERCS-nek már semmi oka hazudozni, így könnyen lehet, hogy igazat mondott.

Jelenleg a Forbes 100 millió dollárra becsüli a 100 Thieves-t, így elméletben legalább 5 millió dollárt kellett volna kapnia a népszerű streamernek, de állítása szerint ennek a töredékét kapta meg. NICKMERCS közel sem kommentálta annyiszor a történetet, mint Tfue és nem is szeretne belőle túl nagy drámát csinálni, de a közösség neki hisz, erre pedig minden okuk megvan.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!