Bemutató és exkluzív verseny videón nézhetjük meg az F1 2019 grafikai fejlődését!

Bemutató és exkluzív verseny videón nézhetjük meg az F1 2019 grafikai fejlődését!

Az eddigiekhez képest hamarabb jelenik meg a hivatalos Formula 1 szimulátor, az F1 2019. Néhány kiadott képpel és videóval illusztrálták addig is, milyen grafikai előrelépést értek el a tavalyi játékhoz képest.

A Codemaster videojátéka, az F1 2019 június 28-án érkezik, pontosabban az osztrák nagydíj ideje alatt dobják piacra PC-re, Xbox Onera és PS4-re. A kiadó végrehajtott néhány grafikai fejlesztést és igyekezett már most szemléltetni, hogy milyen vizuális élményre számíthatunk a tavalyi elődjéhez képest.

Leginkább az éjszakai futamok alkalmával észrevehetőek az új és látványosabb effektek. Az egyik early build alkalmával (Bahreini pályán is köröztek) már látható, hogy mi változott 2018-hoz képest.

Stuart Campbell, az F1 2019 art directora elmondta:

"Az F1 2018-as nagy vizuális fejlesztések után az idei évben a fejlesztőcsapat inkább a pályákra összpontosított, köztük például Monaco-ra, amely az F1 naptár egyik kiemelkedő eseménye."

Igyekeztek nagyobb felbontású geometriai alakzatokkal növelni a részletességet, ezt például az egyes kanyarban (Monaco - Sainte Devote) tökéletesen demonstrálják is. A lézeres szkennelést gyakran használják az autóversenyzős játékok tervezői, hogy ezek segítségével tökéletesen élethű másolatot készítsenek a virtuális világban. A szkennelt aszfalt valószínűleg még jobb fényviszonyokat és realistább megjelenést eredményez.

Egy újonnan a Youtubera felkerült exkluzív videóban pedig egy teljes kanadai versenyt megnézhetünk:

Nektek hogy tetszik az új rész?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!