Ajándék Gliderrel kompenzál az Epic Games a hibásan működő Fortnite event miatt

Ajándék Gliderrel kompenzál az Epic Games a hibásan működő Fortnite event miatt

A tegnapi eseményt csak a közösség egy része tudta átélni.

A tegnapi napon egy gigászi történésnek lehettünk szemtanúi, az Epic Games letette az asztalra a játék történetének egyik legjobb in-game eseményét, a több szálon futó in-game event ugyanis roppant látványosra sikerült. Ha lemaradtál róla, összefoglalónkban minden fontos információt bepótolhatsz.

Ám sajnos nem alakult minden úgy, ahogy kellett volna, nagyon sok játékosnak az event egyszerűen nem indult el. A számláló elérte a 0-t, de ezután nem történt semmi. Nem nyílt ki a vault ajtaja, az egyetlen dolog, amit ezek a játékosok kaptak, azok a bugos körszűkülés hangok, illetve egy haloványan feltörő fénycsóva az épület közepéből.

Ez természetesen nagyon csúnyán belerondított a játékélménybe, az Epic pedig megígérte, hogy tesznek közzé replay fájlokat ezen játékosok számára, illetve kompenzálásképpen mindenki, aki belépett az Unvaulting eseményre, a következő néhány nap során megkapja ajándékba az Arcana Glidert, ami a vadonatúj skincsalád részeként jelent meg tegnap.


Azok a játékos, akik megvették a Glidert, visszakapják a V-buckjukat.

Az Epic Games tehát megpróbálja helyén kezelni a problémát, és ez abszolút nemes gesztus tőlük, én személy szerint ennek a Glidernek kifejezetten örülök, mert szemeztem vele, viszont ez csak ideiglenes megoldás lehet. A jövőben még nagyobb figyelmet kell fordítaniuk arra, hogy ilyen esetek ne történhessenek meg, ha kell, csináljanak kevésbé eseménydús eventeket.

Nektek elindult tegnap az esemény?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!