Magyar páros a top 50-ben - Fortnite World Cup week 8 eredmények

Magyar páros a top 50-ben - Fortnite World Cup week 8 eredmények

Barnabaas. és Nova nem aprózták el, az utolsó selejtezők egyikéhez ért a Fortnite világbajnoksága.

Durva belegondolni, de már nyolc teljes hete zajlanak a Fortnite világbajnokság selejtezői, ami azt jelenti, hogy kettő hét múlva a nyitott ajtók bezárulnak. Mivel páros hét ez, így ismét duóra került sor, és bizony magyar bejutókból nem volt hiány. Minden régióból a legjobb 1500 páros indulhat a vasárnapi, egymillió dolláros heti döntőn, ide jutottak be az alábbi táblázatban szereplő magyarok!

Név Helyezés Pont
Barnabaas. & Nova 46. hely 87
MateXM8 & MnX 132. hely 80
4RaYmI & Oxyy.  406. hely 73
Apszi & famolky.l2p 449. hely 73
KriszhAdvice & BMGxKaku (lengyel) 636. hely 71
Fn Montee & Skyeszko 674. hely 71
Dubyfishy & GergoKapusi 688. hely 71
Gentuu. & Pyko 1047. hely 68
Szecskamester12 & The Only wmR 1258. hely 67
Casey. (angol) & Dreagleey. 1269. hely 66

Telefonos olvasóinknak itt van a táblázat képként is:

Sweetéket, Saby-ékat és Eragonistékat sajnos nem láthatjuk majd, utóbbi páros egy hajszállal maradt csak le, Era Wickesy-vel az 1511. helyen végzett. Dubyfishy néven viszont köszönhetünk a továbbjutók között egy alapvetően LoL-lal foglalkozó magyar játékost, Drx-et, aki a RIFT Esports lövésze. Ezenfelül Fn Montee és Skyeszko is elcsíptek egy továbbjutó helyet úgy, hogy két hétig nem is tudtak gyakorolni.

A már nem kevés pénzt kínáló megmérettetés a szokásos 18:00-kor kezdődik, egyes játékosoknál (például KriszhAdvice-nál) pedig élőben is követhetitek a saját szemszögéből. Sok sikert kívánunk minden magyar duónak!

NE FELEDJÉTEK, TOVÁBBRA IS VÁRJUK AZ EREDMÉNYEITEKET ÉS ÉLMÉNYEITEKET AZ ALÁBBI EMAIL CÍMRE, AKÁR SOLO, AKÁR DUO FORMÁTUMBAN JUTOTTAK BE A VASÁRNAPI DÖNTŐBE. Küldhettek klippeket is a szép pillanataitokról.

Igyekszünk minél több játékost lekövetni, ám egy ekkora létszámú versenynél ez nagyon nehéz, és egyelőre még egy keresőfunkcióval se könnyítette meg az Epic Games a ranglista oldalát.

Ha te is bejutottál a week 8 döntőjébe, de nem szerepel a neved a cikkben, dobj egy üzenetet a fenti címre egy leaderboard fotóval együtt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!