Új világba kalauzolhat el a Fable IV

Új világba kalauzolhat el a Fable IV

Néhány Fable IV pletyka látott napvilágot.

2010 óta várjuk a következő számozott Fable részt és nagyon úgy tűnik, hogy végre eljött az idő, hogy folytassák a legendás sorozatot. A Fable átütő sikere után négy évvel később kizárólag Xbox 360-ra érkezett a Fable II, majd 2010-ben Xboxra, 2011-ben PC-re is megjelent az utolsó hivatalos rész, a Fable III. A Microsoft és a Lionhead közös RPG sorozatáról 2018 elején jöttek pletykák, hogy esetleg még abban az évben elkészültek, de itt vagyunk 2019 júniusában és sehol sincs a Fable IV. A Redditre felkerült a napokban egy poszt, ami a Fable IV-ről szól, de már törölték is. Ez vagy azt jelenti, hogy tényleg valós információkat tartalmazott a bejegyzés, vagy semmi köze a Microsoft valós terveihez. Mindenesetre nézzük meg, hogy mi várhat ránk a Fable IV-ben a pletykák szerint!

Egy teljesen nyílt világú kalandban vehetünk majd részt, amiben karakterünket belső és külső nézetből is irányíthatjuk majd. A fő küldetés szál teljesítése nélkül is mi lehetünk a középkori stílusú, új kontinens hősei. A grafikáért az Unreal Engine felelhet majd, sőt teljes karaktergenerálást is kapunk. A fegyverek eltűnnek, azonban megkapjuk valamilyen formában a többjátékos módot. A történetről egyelőre alig tudni valamit, azonban az időutazásnak nagy szerepe lehet és még Jack of Blades is visszatérhet!

Egyelőre a Microsoft nem adott ki közleményt a pletykákkal kapcsolatban, azonban ha készülnek valamivel, akkor azt a hamarosan rajtoló E3-ra tartogatják.

Ti várjátok már a következő Fable-t?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!