Számítottak a negatív kritikákra a Fallout 76 fejlesztői

Számítottak a negatív kritikákra a Fallout 76 fejlesztői

Todd Howard nyilatkozatában elismerte, hogy várták a kritikákat a Fallout 76-tal kapcsolatban.

A Fallout 76 megjelenése körüli botrányok még mindig körüllengik a Bethesda háza táját és ezen Todd Howard sem enyhített sokat, amikor válaszolt az IGN kérdéseire. A Fallout 4 és a Fallout 76 game directora az alábbiakat mondta el a 2018-as játékkal kapcsolatban.

"Nagyon nehéz fejlesztési szakaszon vagyunk túl. Felkészültünk arra, hogy ezek a nehézségek a képernyőn visszaköszönnek majd. Tudtuk, hogy ez olyan játék, amit a gamerek vártak és korábban hozzászokhattak, és hogy ezért a döntésünkért kritikákkal illetnek majd. Tény, hogy nagyon sok ezek közül teljesen jogos volt."

A későbbiekben a Fallout 76 jövőjéről osztotta meg Howard a gondolatait. Folyamatosan dolgoznak azon, hogy még jobb legyen a játék és még jobban próbálnak odafigyelni a közösség reakcióira. Az új dolgok próbálgatása eddig sem volt idegen a fejlesztők számára, hiába a játékosok negatív véleménye. Mindig lesznek olyanok, akik meglátják a szálkát az újítók szemében, ettől függetlenül Howard szavaiból kiolvasható, hogy a jövőben sem zárkóznak majd el attól, hogy valami eddig sosem látott dolgot hozzanak létre a Bethesda égisze alatt.

Hét hónappal a játék megjelenése és rengeteg javítás után a közösség is lassan kezdi megszokni az új irányt, amit Howardék szabtak a sorozatnak. A nagy kérdés, ha tudták, hogy nem lesz jó a játék, mivel tulajdonképpen egy béta változatként jelent meg teljes verziós címként, akkor miért siettették ennyire a megjelenését. Nem azzal van a baj, hogy újítani próbáltak, hanem azzal, hogy egyszerűen nem fejezték be a fejlesztését.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!