Ez nem egy elkésett áprilisi tréfa: Xbox márkájú tusfürdők, dezodorok érkeznek

A Microsoftnak hála már a fürdőszobában is "igazi" gaming hangulat uralkodhat majd.

Néhány héttel ezelőtt, amikor a Razor bejelentette, hogy tényleg megvalósítják az április tréfának induló "gamer" kenyérpirítót, azt hittük, hogy ennél már nem jöhet meglepőbb. Tévedtünk...

A Microsoft a nyár folyamán -tervezetten júliusban- Ausztrália és Új-Zéland területén a Lynx nevű férfi ápolószereket gyártó céggel közösen piacra dobja majd a Lynx Xbox névre keresztelt tusfürdő és dezodor családot. Az igazán elhivatott gamerek ezek után már a fürdőszobában is kicsattanhatnak a gamer életérzéstől. Ha nem tudod elképzelni, hogy mégis milyen illata lehet egy konzolt idéző tusfürdőnek, akkor nem vagy vele egyedül, de az előzetes információk alapján valójában zöld citrus, kaffir lime, téli citrom és különféle gyógynövények fognak gondoskodni a frissességről.

Mint följebb írtuk, egyelőre csak Ausztrália és Új-Zéland területén lesz elérhető, de kizárt dolog, hogy ne jönne be a világ többi országába, ha itt sikert arat. Tania Chee, az Xbox területi vezetője az alábbiakat fűzte az új termékekhez:

"Minden nap látjuk, hogy az Xbox rajongók milyen hihetetlen sikereket érnek el, ezt az elszántságot pedig szerettük volna megünnepelni egy igazán különleges dolog megteremtésével."

Jelen pillanatban mindezen jót mosolygunk, de a szemünk előtt valójában egy nagyon komoly folyamat zajlik le, könnyen lehet, hogy 5-10 éven belül már egyáltalán nem lesz szokatlan az ilyen kozmetikai és testápoló szerek létezése, elvégre a gaming székek, a gaming egerek, sőt a videojáték ihletésű ruhadarabok is elindultak valahonnan.

Ti vennétek egy flakonnal, ha nálunk is lehetne kapni?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



E-sport életmód - Ismét megrendezik a HUNESZ e-sport konferenciáját - Jön az ESTB!

A második önálló konferencia célja többek között az e-sportban lévő karrier lehetőségek bemutatása, a hazai és nemzetközi e-sport közösségben folyó tudományos jellegű diskurzus élénkítése, nagy hangsúlyt fektetve az e-sport gazdasági-társadalmi hatásaira, azok előnyeire.