Ilyen hosszú lehet maximum egy CS:GO meccs

Ilyen hosszú lehet maximum egy CS:GO meccs

A matekot is mellékeltük mellé, hogy mekkora lehet max egy matchmaking hossza.

Ha elmegyünk egy CS:GO matchmaking-re, akkor készítsük fel testünket, hogy akár több mint 1,5 órán át is eltarthat egy pálya. Mellékeltük a matekot, hogy mindenkinek tiszta legyen, hogy is van ez.

A tényleges játékkal töltött idő 1 óra 22 perc, ám ennél valójában több időt töltünk a szerveren. 1 óra 37 percnél is hosszabb lehet egy pálya, ha minden időkérést és szavazást kihasználunk, valamint folyton lekerül a bomba, s végül fel is robban. Hostage módban ez még durvább, ugyanis ott több mint 1 óra 46 percre tendálható egy jól elnyújtott túszmentés.

A profiknál még durvább a helyzet, mert ha nincs döntetlen, akkor az idők végezetéig is eltarthat egy meccs. A leghosszabb hivatalos profi CS:GO meccsek listáját egy korábbi cikkünkben felsoroltuk. Sokáig DeadFox és Flash volt a csúcstartó 39 körrel!

Ennél hosszabb meccs nem nagyon lesz idén LAN-on

Minden évben van legalább egy olyan, LAN-on történő CS:GO mérkőzés, ahol a csapatok egyszerűen nem bírnak egymással és többszöri hosszabbításba viszik a párharcot, amellyel valószínűleg bekerülnek a rekordok könyvébe! Az abszolút csúcstartó már két éve egy magyar-svéd mix (naná, hogy itt is mi tartjuk a rekordot), de azért a mostani Copenhagen Games meccs se volt egyszerű.

Azonban nem is olyan régen megdőlt ez a rekord, amikor egy francia LAN-on 80 kört játszottak egymással a felek.

És nektek mi volt eddig a legtöbb időt igénylő mérkőzésetek? Küldjétek el nekünk róla a screenshotot facebook oldalunkra!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!