Hirdetés

Számos újdonság és gyönyörű artwork-ök érkeztek a Beyond Good & Evil 2-höz!

Csak győzzük kivárni a megjelenést.

Hirdetés

Devil May Cry 5 ide, Cyberpunk 2077 oda, számomra a tavalyi E3 legjobbja a hosszú évek óta várt Beyond Good & Evil 2 volt. Elképesztően fantasztikus előzeteset mutattak nekünk, az alfa verziójú gameplay videó pedig már csak hab volt a tortn. Ha minden jól megy, könnyen lehet, hogy a 2020-as évek egyik leginkább meghatározó és előremutató játékát kapjuk majd meg a Ubisoft berkeiben készülő Beyond Good & Evil 2 képében.

Annál nagyobb szomorúsággal vettem tudomásul, hogy a játékot nem láthatjuk majd az idei E3-on, mivel a fejlesztők minden energiájukkal a játék elkészülésére szeretnének koncentrálni. Sebaj, a Space Monkey program azóta is fut, aminek keretein belül maguk a fejlesztők szoktak mesélni a játékról, annak állapotáról vagy éppen újdonságairól. Így volt ez pár napja is, amikor közel 40 percen át tartó élő adásban árultak el néhány újdonságot a játék világáról.

Megtudtuk például, hogy a System 3 összes lakója egy klón a történet szerint, az emberi és állati DNS keresztezésével létrehozott hibridek többsége pedig elég nehéz körülmények között él. Az éppen ügyeletes gonosz és könyörtelen céget itt Chimera Corporation-nek hívják, ami rabszolgaként használja a hibrid majmokat egy nagyon értékes, ám roppant veszélyes módon begyűjthető érc, a Diwalite begyűjtésére. Ez az érc akkor jön létre, amikor egy meteorit az adott bolygó kézmezőire csapódik be, és alig pár másodpercnyi ideig lehet csak begyűjteni, így rengeteg hibrid majom már a becsapódás pillanatában életét veszti.

A képre kattintva megnézhetitek a teljes galériát 

Belengették egy picit a történet adta szabadságot is, a fejlesztők elmondása szerint Space Pirates tagként akár teljesen fel is szabadíthatjuk a rabszolgasorban élőket vagy akár mi magunk is dönthetünk úgy, hogy elfogadjuk társaink sorsát. Mindez persze még mindig csak tapogatózás a pislákoló fényben, egészen pontos részletekig még valószínűleg hónapokat kell várnunk. A megjelenésig pedig még akár évek is eltelhetnek, de az már most tisztán látszik, hogy a fejlesztők remekül nyúltak az első rész világához és fantasztikus ötletekkel bővítik ki azt.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?