Számos újdonság és gyönyörű artwork-ök érkeztek a Beyond Good & Evil 2-höz!

Számos újdonság és gyönyörű artwork-ök érkeztek a Beyond Good & Evil 2-höz!

Csak győzzük kivárni a megjelenést.

Devil May Cry 5 ide, Cyberpunk 2077 oda, számomra a tavalyi E3 legjobbja a hosszú évek óta várt Beyond Good & Evil 2 volt. Elképesztően fantasztikus előzeteset mutattak nekünk, az alfa verziójú gameplay videó pedig már csak hab volt a tortn. Ha minden jól megy, könnyen lehet, hogy a 2020-as évek egyik leginkább meghatározó és előremutató játékát kapjuk majd meg a Ubisoft berkeiben készülő Beyond Good & Evil 2 képében.

Annál nagyobb szomorúsággal vettem tudomásul, hogy a játékot nem láthatjuk majd az idei E3-on, mivel a fejlesztők minden energiájukkal a játék elkészülésére szeretnének koncentrálni. Sebaj, a Space Monkey program azóta is fut, aminek keretein belül maguk a fejlesztők szoktak mesélni a játékról, annak állapotáról vagy éppen újdonságairól. Így volt ez pár napja is, amikor közel 40 percen át tartó élő adásban árultak el néhány újdonságot a játék világáról.

Megtudtuk például, hogy a System 3 összes lakója egy klón a történet szerint, az emberi és állati DNS keresztezésével létrehozott hibridek többsége pedig elég nehéz körülmények között él. Az éppen ügyeletes gonosz és könyörtelen céget itt Chimera Corporation-nek hívják, ami rabszolgaként használja a hibrid majmokat egy nagyon értékes, ám roppant veszélyes módon begyűjthető érc, a Diwalite begyűjtésére. Ez az érc akkor jön létre, amikor egy meteorit az adott bolygó kézmezőire csapódik be, és alig pár másodpercnyi ideig lehet csak begyűjteni, így rengeteg hibrid majom már a becsapódás pillanatában életét veszti.

A képre kattintva megnézhetitek a teljes galériát 

Belengették egy picit a történet adta szabadságot is, a fejlesztők elmondása szerint Space Pirates tagként akár teljesen fel is szabadíthatjuk a rabszolgasorban élőket vagy akár mi magunk is dönthetünk úgy, hogy elfogadjuk társaink sorsát. Mindez persze még mindig csak tapogatózás a pislákoló fényben, egészen pontos részletekig még valószínűleg hónapokat kell várnunk. A megjelenésig pedig még akár évek is eltelhetnek, de az már most tisztán látszik, hogy a fejlesztők remekül nyúltak az első rész világához és fantasztikus ötletekkel bővítik ki azt.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!