A Storm Flip nem kap helyet a hétvégi Fortnite World Cup selejtezőn

A Storm Flip nem kap helyet a hétvégi Fortnite World Cup selejtezőn

Fortnite - Illetve Arena módban sem találhatják meg a játékosok.

A tegnapi frissítés új tárgya egy igazán rendhagyó eszköz lett, a Strom Flip fogta, és úgy ahogy van kukába hajította a Fortnite eddigi megszokott végjátékát. Az igen nagy területet lefedni képes "gránáttal" kiszabadítható a szellem a palackból, a magas szintű végjátékokban -ahol sok játékos tornyosul egymásra- igazi káoszt okozott. Nem is nagyon kell elképzelni, amiről beszélünk, elég megnézni ezt a videót.

Nos, a visszajelzések hatására az Epic Games úgy döntött, hogy átmenetileg kikapcsolják az eszközt az Arena módokban, illetve a 9. heti Solo selejtezőn sem lesz elérhető.

A döntéssel nem nagyon lehet vitatkozni, ez a tárgy olyan szintű feszültséget okozott volna, mint az Infinity Sword, ami még 2018 decemberében zúzta szét teljesen az amerikai Winter Royale-t.

További hír, hogy Cloakzy kampánya eredményes volt, az Epic Games a 10. heti duóselejtező időpontját június 20-21-re módosította.

Fortnite World Cup Week 10 Rescheduled from r/FortniteCompetitive

Illetve az utolsó két hét nyereményalapját megduplázták, tehát a 9. és a 10. héten is 2-2 millió dollárt osztanak szét a selejtezők során.

Ami a Storm Flipet illeti, a többi játékmódban egész hétvégén elérhető lesz, de nem lepődnénk meg, hogyha a jövőheti Content Update-tel érkezne rá egy nerf.

Nektek mi a véleményetek a tárgyról?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!