Hirdetés

H1ghSky1-ra nagyon rájár a rúd, egy újabb közösségi platformon tiltották le a profilját

Miután bevallotta valódi korát a FaZe extrém fiatal Fortnite játékosa, elindult a lavina.

Hirdetés

Néhány napja írtunk arról, hogy a FaZe tizenéves játékosa, H1ghSky1 elmesélte, hogy valójában hány éves is, miután a Tfue vs. FaZe balhé során Tfue őt is magával rántotta. A történet lényege, hogy H1ghSky1 még csupán 11 éves volt, amikor a FaZe-hez aláírt, ez önmagában nem is gond, a probléma akkor kezdődött, amikor a csapat is és a szülők is azt kezdték el tolni a világnak, hogy a gyermek 13 éves, ugyanis ennyi a felhasználási korhatára a legtöbb közösségi felületnek, no meg az Epic Games versenyeinek.

Mint azt megtudhattuk egyenes H1ghSky1-tól, jelenleg sincs még 13 éves, mindössze 12, emiatt a Twitch le is tiltotta a játékos csatornáját. H1ghSky1 azóta átment Youtube-ra közvetíteni, ám az is meglehetősen körülményes, ugyanis a Youtube irányelvei szerint a gyerekek videóiban és közvetítéseiben a gondviselőnek is látszódnia kell.

A Twitch után most viszont megjött a következő pofon H1ghSky1-nak, a Twitter fiókja is egyik percről a másikra megszűnt.

Az ok valószínűleg itt is ugyanaz, a Twitter irányelvei szerint az oldal használatához legalább 13 évesnek kell lenni.

Lehetne mondani, hogy de egyébként rengeteg nem 13 éves gyermek használja ezeket a felületeket, és valószínűleg így is van, ám ne felejtsük el, hogy H1ghSky1 esete hatalmas nyilvánosságot kapott, ha "büntetés" nélkül marad, akkor a közösség egyértelműen megkérdőjelezné a szabályok értelmét.

Feltehetően, ha H1ghSky1 betölti a 13. életévét, minden visszatérhet majd a régi kerékvágásba.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Davee 1 éve
    Hát legalább folytathatja majd ha akarja még :/
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?