Hirdetés

Tovább folytatódnak a Pyke változtatások, Illaoi pedig kapott némi szeretetet - PBE frissítés

Megérkezett Qiyana, de mellette Wukong és Malphite is komoly változtatásokat kapott.

Hirdetés

A reggeli órákban már nálunk is olvashattatok arról, hogy megérkezett a menetrend szerinti 9.12-es frissítés, amibe a súlyos Sylas nerfek és a Mordekaiser rework is belefért. A 9.13 viszont még grandiózusabb lesz, hisz megérkezik Qiyana és a rengeteg mini rework mellett még a Taktikus Csapatharc nevű új játékmód is beköszön majd két hét múlva.

Ehhez meg is kaptuk az első ízelítőt, ugyanis ma frissült a PBE is. Nézzük, hogy pontosan mely karakterek és mennyire változtak a teszt szerveren.Illaoi az elmúlt időszakban nem igazán találta a helyét, mondhatjuk kimondottan gyenge volt a többi felső ösvényes karakterhez képest. Éppen ezért kap némi szeretetet a Riottól, amik nagyban segíthetik a szurdokra való visszatérését.

A Prophet of an Elder God (Passzív) mostantól kap egy 60%-os AP rátát is a meglévő AD-hoz.A Harsh Lesson (W) mostantól rendelkezik egy minimum sebzéssel, ami 20/30/40/50/60 lehet, emellett pedig szörnyek ellen 300 felett is sebezhetünk a képességgel.A Test of Spirit (E) által létrehozott szellem mostantól 10 helyett csak 8 másodpercig marad.

Malphite az eddig említett változások mellett még több átalakítást kapott, ezúttal viszont leginkább a képességek értékei változtak

A Seismic Shard (Q) 14/17/20/23/26% helyett 20/25/30/35/40% mozgási sebességet lop ez áldozattól. A Q-ból megkapott plusz sebesség 4 másodperc helyett csak háromig tart majd.

Thunderclap (W) AP rátája 40%-ról 20%-ra, míg az armor ráta 20%-ról 15%-ra csökkent.

A Wuju Strike (Q) új nevet kapott, eddig Crushing Blow vagy Magical Golden Staff néven ismerhettük. 70/70/80/85/90 helyett csak 25/30/35/40/45 manába kerül majd. Többé pedig nem csökkenti ellenfelünk páncélját

A két karakter előző változtatásait ITT érhetitek el.

Udyr változásait elég fontosnak tartottuk, hogy külön cikkben foglalkozzunk vele, amit ITT olvashattok el.Úgy néz ki, hogy Pyke gyengítése jó úton halad, a passzívja tényleg átkerült a W-re. A tesztek során viszont észrevették, hogy túllőttek a célon, ezért a Q-ja kapott némi erősítést.

A Bone Skewer (Q) sebzése 75/125/175/225/275-ről 80/140/200/160/320-ra emelkedett, ami mellett mostantól a hosszan és kicsit megnyomott Q képesség és ugyanannyit sebez.A karakterek kiegyensúlyozása mellett ezúttal a tárgyakhoz nem nyúltak, de bekerült három új helykitöltő tárgy, ami a jövőben akár egy teljesen új tárggyá is változhat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?