Hirdetés

Ha tényleg Pay-To-Win lenne a Fortnite: bónusz képességek a skineknek

Heldeus | 19/06/16 17:30
Cikk mentése

Fortnite - Képzeljük el egy kicsit, hogy milyen bónuszok járhatnának egy-egy outfithez.

Hirdetés

A Fortnite: Battle Royale koncepcióját tekintve egy végtelenül egyszerű játék, ám a karakterfelhozatalát nézve lenne benne lehetőség egy olyan "apróságra" is, miszerint minden karakter kaphatna egy csakis rá jellemző bónuszt. A rá jellemzőt ezúttal tényleg érdemes szó szerint venni, ugyanis a karakter alapmegjelenése határozná meg ezt a pluszt. Az ötletet this_is_dumb123 nevű felhasználó vetette fel, aki elképzelte a Fortnite-ot Pay-To-Win rendszerben.

A Fortnite-ról már így is terjedtek egy időben Pay-To-Win kategóriás mémek, hiszen van egy-két emote, amelyek a bolygók együttállásának alkalmával valóban megmenthetik a használójuk életét.

De anno még a Toyok is használhatóak voltak ilyesmire.

Van azonban egy teljesen más szint, ahol a pénzért megvehető karakterek kaphatnának különféle bónuszokat, this_is_dumb123 egy-két ilyen ötlettel állt elő.

 • Funk Ops: A Boogie Bomb hatása 10 másodpercig tart
 • Peely: A banánok a maximális életét visszatöltik
 • Skull Trooper: Legyőzhetetlen lenne Haunted területén
 • Triage Trooper: Plusz 100 életerővel rendelkezne
 • Clinical Crosser: 250 nyersanyaggal kezdene
 • FlyTrap: Megenne minden ellenfelet, ha túl közel mennének hozzá

Az elképzelés, miszerint milyen extra képességeket kaphatnának a karakterek csakis a kinézetük alapján igen érdekes, így mi is ötleteltünk egy picit, és összeraktunk néhány saját képességet.

Airhead

Sosem kapna fall damage-et.

Ark

A Reboot Cardjuk nélkül is feléleszthetné a csapattársait.

Bandolette

Dupla annyi lőszert kapna minden egyes ammo boxból és chestből.

Absolute Zero

Immunis lenne a megfagyott láb effektusra.

Sky Stalker

Feleakkora sebzést kapna csak a Stink gránátokból.

Gaunerin

Tolvaj révén kétszer akkora távolságból vehetne fel eszközöket.

Természetesen ez csak egy érdekes eszmefuttatás, egy percig sem mondanánk, hogy jó ötlet volna az ilyen előnyöket a gyakorlatban is bevezetni a Fortnite berkeibe (maximum egy LTM erejéig), hiszen azzal szinte egy teljesen új játék születne, plusz kiegyensúlyozás tekintetében egy rémálom lenne, és valóban maximálisan Pay-To-Winné tenné a játékot. Ettől függetlenül viszont igazán szórakoztató elgondolkozni azon, hogy milyen bónuszokat kaphatnának a karakterek pusztán a megjelenésük miatt. Mára már több százra, sőt inkább félezerre rúghat a Fortnite skinek száma, így ötletalap mindenképp van.

Te milyen képességeket adnál a különböző karaktereknek?

A mai Fortbyte-ot begyűjtötted már?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
7 db hozzászólás
 • Davee 5 hónapja
  Ó ez az én fejemben is megfordult
  0 0 Válasz
  • Heldeus 5 hónapja Davee
   ÉS ki is találtál valamilyen képességet? :D
   0 0 Válasz
 • Davee 5 hónapja
  Gondolkodtam igen hogy képesség de itt megtaláltam mindet. Kivéve a repülést
  0 0 Válasz
  • Heldeus 5 hónapja Davee
   Hmmm.... a Malcore skin végülis megkaphatná.
   0 0 Válasz
   • Davee 5 hónapja Heldeus
    Meg én még a Harvesting tool-ra gondoltam hogy annak képesség kinézet alapján :) mert jó már 20 sebez extraként nem lenne rossz :)
    0 0 Válasz
 • RapperFeri 5 hónapja
  Nos akkor a játék halott lenne mert ígyis sok a Free passes mivel nem futja nekik BP-re vagy V-Bucks töltésre, így meg ha csak így lehetne nyerni akkor a Free passesek is át mennének egy másik játékra szóval a szegényebb réteg illetve a kiskorúak mind ott hagynák a játékot ezáltal nem is lenne népszerű meg a meccs keresés is akár fél óráig is tartana.. Ez szép és jó hogy a srác STW-ről próbálja ezt a dolgot leutánozni, viszont sok karakter lenne aminek nem lenne képessége vagy elég nevetséges lenne.. Ott van például Marshmello, ő mit tudna csinálni?? Olyan hangos zenét csinálni a pályán hogy ne lehessen hallani többszáz méterről hogy honnan lőnek vagy mi? Reflex (GeForce) outfitek kisütnék az enemy gépében a videókártyát? Ruin vagy Prisonert ha meglövöd akkor meggyulladsz te is, kivétel akkor ha instant knockolod? xDD Lynx feltudsz majd mászni a házak falain és ezáltal falldamaged se lenne? Rogue Agent, Redline, a fehér motoros ruhás csaj és csávó és mindegyik amelyiken bukósisak van az gyorsabban menne a járművekkel? Hagyjuk inkább szerintem ezt a ***séget.. Számomra már ígyis elég halott a játék S7-S8 óta.. S7 még türhető volt, de S8 szörnyű volt, ez meg egyenesen borzalmas főleg hogy csak az halad benne aki 0-24-be ezt tolja..
  0 0 Válasz
  • Davee 5 hónapja RapperFeri
   Marshmello-nak lehetne Boogie bomb ja kezdéskor, Reflex reflex pontosabb célzás mint a többi karakter, Ruin Prisoner rájuk kevésbé hatna az explosive pl., Lynx kevesebb fall damage nem kell falat másznia ott a Shadow bomb, most elég sok a sisakos karakter így talán az hogy ne kapjanak fall damaget ha túl magasról esnek le a járművekkel. De nem kell túl gondolni ezek nem kerülnek be ha igen beválna az amint leírtál "gondolom én". De igazábol mindeggy mert ahogy olvasgattam sokan abba szándékozták hagyni a játékot a versenyek után.
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?