Ha tényleg Pay-To-Win lenne a Fortnite: bónusz képességek a skineknek

Fortnite - Képzeljük el egy kicsit, hogy milyen bónuszok járhatnának egy-egy outfithez.

A Fortnite: Battle Royale koncepcióját tekintve egy végtelenül egyszerű játék, ám a karakterfelhozatalát nézve lenne benne lehetőség egy olyan "apróságra" is, miszerint minden karakter kaphatna egy csakis rá jellemző bónuszt. A rá jellemzőt ezúttal tényleg érdemes szó szerint venni, ugyanis a karakter alapmegjelenése határozná meg ezt a pluszt. Az ötletet this_is_dumb123 nevű felhasználó vetette fel, aki elképzelte a Fortnite-ot Pay-To-Win rendszerben.

A Fortnite-ról már így is terjedtek egy időben Pay-To-Win kategóriás mémek, hiszen van egy-két emote, amelyek a bolygók együttállásának alkalmával valóban megmenthetik a használójuk életét.

De anno még a Toyok is használhatóak voltak ilyesmire.

Van azonban egy teljesen más szint, ahol a pénzért megvehető karakterek kaphatnának különféle bónuszokat, this_is_dumb123 egy-két ilyen ötlettel állt elő.

  • Funk Ops: A Boogie Bomb hatása 10 másodpercig tart
  • Peely: A banánok a maximális életét visszatöltik
  • Skull Trooper: Legyőzhetetlen lenne Haunted területén
  • Triage Trooper: Plusz 100 életerővel rendelkezne
  • Clinical Crosser: 250 nyersanyaggal kezdene
  • FlyTrap: Megenne minden ellenfelet, ha túl közel mennének hozzá

Az elképzelés, miszerint milyen extra képességeket kaphatnának a karakterek csakis a kinézetük alapján igen érdekes, így mi is ötleteltünk egy picit, és összeraktunk néhány saját képességet.

Airhead

Sosem kapna fall damage-et.

Ark

A Reboot Cardjuk nélkül is feléleszthetné a csapattársait.

Bandolette

Dupla annyi lőszert kapna minden egyes ammo boxból és chestből.

Absolute Zero

Immunis lenne a megfagyott láb effektusra.

Sky Stalker

Feleakkora sebzést kapna csak a Stink gránátokból.

Gaunerin

Tolvaj révén kétszer akkora távolságból vehetne fel eszközöket.

Természetesen ez csak egy érdekes eszmefuttatás, egy percig sem mondanánk, hogy jó ötlet volna az ilyen előnyöket a gyakorlatban is bevezetni a Fortnite berkeibe (maximum egy LTM erejéig), hiszen azzal szinte egy teljesen új játék születne, plusz kiegyensúlyozás tekintetében egy rémálom lenne, és valóban maximálisan Pay-To-Winné tenné a játékot. Ettől függetlenül viszont igazán szórakoztató elgondolkozni azon, hogy milyen bónuszokat kaphatnának a karakterek pusztán a megjelenésük miatt. Mára már több százra, sőt inkább félezerre rúghat a Fortnite skinek száma, így ötletalap mindenképp van.

Te milyen képességeket adnál a különböző karaktereknek?

A mai Fortbyte-ot begyűjtötted már?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.