Hirdetés

A legnépszerűbb minionok 7 mana felett

Scheff | 19/06/19 10:02
Cikk mentése

Az öt legnépszerűbb 7 mana feletti minion, és a hozzájuk passzoló deckek listája.

Hirdetés

Ha élvezed, ahogy gigantikus lényeid összezúzzák ellenfeled győzelemről szövögetett álmait, akkor ez az öt lény pazar választásnak bizonyulhat. Ezúttal ismételten csak a HSReplay adatait hívtuk segítségül.

A feltüntetett értékek a június 3-a és június 18-a közötti időszakot ölelik fel, és több, mint 3,1 millió lejátszott standard mérkőzés alapján kerültek összeállításra. A zárójelben feltüntetett százalékok azt jelzik, hogy a paklik hány százaléka használja az adott lapot.

A legnépszerűbb minionok 7 mana felett

Mountain Giant (11,5%)

A leggyakrabban előforduló gigászi minion, előretörése pedig a Conjurer's Call létezésével magyarázható. Nem is olyan régen egy külön cikket szenteltünk neki, amiben azt vizsgáltuk, hogy valójában mennyire számít problémásnak ez a lap.

Ajánlott pakli: Cyclone Mage
Kód: AAECAf0EBrgInvAC7vYCoIAD0okDlpoDDNMBqwTLBOYElgXhB7wIyIcDg5YDn5sD4psD/50DAA==

A Mountain Giantot használó paklik átlagos győzelmi aránya csupán 51,7%, amivel listánk második legrosszabb átlagos győzelmi arányát produkálja.

Sea Giant (10,5%)

Szinte minden igaz a Sea Giantre is, amit az előző bekezdésben a Mountain Giantről írtunk, de azért van egy-két apróbb különbség. 

Ajánlott pakli: Zoo Warlock
Kód: AAECAf0GAo+CA5eXAw4w0wHyAfUF2QexCMIInvEC9v0C+v4C3IYDxIkDiJ0DtZ8DAA==

Az egyik, hogy a tengeri óriás nemcsak a Conjurer's Mage paklikban áll helyt, a másik, hogy kimagasló győzelmi arányt produkál, ami ebben a felhozatalban a második helyre elegendő.

Archivist Elysiana (9,6%)

Ugyan nerfelték, de ez sem törhette meg a lap népszerűségét, ráadásul a lista legmagasabb (54,4%-os) győzelmi arányával rendelkezik.

Ajánlott pakli: Control Warrior
Kód: AAECAQcIogKRBpAHze8CkvgCjvsCoIADhp0DC0uiBP8HnfACm/MC0fUC9PUCg/sCnvsCs/wCkp8DAA==

Archmage Antonidas (7,6%)

Sajnos vége azoknak az időknek, amikor Antonidas kulcsszerepet játszott az Exodia Mage paklikban, ugyanakkor még mindig hatalmas érték nyerhető ki belőle, ráadásul a hét mana miatt Conjurer's Call célpontnak se rossz. 

Alternatíva: Freeze Mage
Kód: AAECAf0ECJwCtAPFBLgIxvgCoIAD2p0Dip4DC4oBuwLJA6sEywSWBeEH+wzD+AKDlgOfmwMA

Az átlagos győzelmi aránya 52,1%, és elsősorban a Cyclone Magehez ajánlanánk, de érdekességképp megemlítenénk a Freeze Maget, mint választható alternatívát.

Alexstrasza (7,4%)

Végül pedig következzen a Classic szett jól ismert sárkánya, Alexstrasza. Ez a lap ugyan befér a Freeze Magebe, de ahogy az előbb, úgy most is ajánlanánk egy alternatívát, ami ezúttal az igazán ütőképes Holy Wrath Paladin, -egy kis sárkánytűzzel megtámogatva.

Alternatíva: Holy Wrath Paladin
Kód: AAECAZ8FBsUE7QX7DP37AqCAA72GAwz6AZwCswPcA88G9gen9wKE/AL8/ALZ/gLPhgPshgMA

További említésre méltó lapok

A legnépszerűbb 7 mana feletti lények sorát Blastmaster Boom, az Astromancer, Shudderwock, Kalecgos, Jepetto Joybuzz és Swampqueen Hagatha folytatják.

A lista egyáltalán nem meglepő annak tekintetében, hogy legtöbb a Mage paklik alappillérei közé sorolhatóak, illetve azért sem, mert ladderen rendkívül jól teljesít a Shaman, -de ezzel egy következő cikkben részletesen is foglalkozunk majd.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?