A közeljövőben új formában térhet vissza a dupla shotizás és egy snipertől is búcsúzunk

A közeljövőben új formában térhet vissza a dupla shotizás és egy snipertől is búcsúzunk

A tegnapi kompetitív AMA-ban rengeteg kérdésre válaszoltak a fejlesztők, így mi is kiegészítjük tegnapi cikkünket.

A tegnapi nap folyamán egy hatalmas AMA (Kérdezz bármit) keretein belül a fejlesztők rengeteg, legfőképpen kompetitív játékmenetről szóló kérdésre válaszoltak. Erről nálunk is olvashattatok egy hosszabb cikket, amit alább találhattok meg.

Egy ekkora Reddit posztból szinte lehetetlen volna minden érdekes kérdést és választ megtalálni, így pár dolog elkerülte a mi figyelmünket is. Leginkább két kérdésről és a hozzátartozó válaszról lesz most szó. Ahogy az a címből is kiderülhet számotokra, a double pump (csak éppen pump nélkül) és a sniperek jelenlegi állapotáról lesz szó.

Sniperek

Miért van ennyi sniper a játékban?

"Egy ideje már figyeljük őket, a válaszunk pedig egyelőre az, hogy mindegyik egy kicsit más szerepet tölt be. De abban egyetértünk, hogy egy kicsit túl sok van belőlük."

Ezt a kérdést egyébként többen feltették, így könnyen lehet, hogy a közeljövőben úgy dönt az Epic, hogy legalább egy Snipertől megválnak. Egyet tudunk érteni egyébként a kérdező játékossal, ugyanis semmi szükség nincs ennyi mesterlövész fegyverre egy olyan játékban, ahol általában a közelharcok dominálnak.

Double Shoti

A Double Pump egy igen fontos mechanika volt, ami egyszerűen túl erősnek bizonyult, így egyértelműen kezdeni kellett vele valamit a fejlesztőknek. Egy ideje viszont már a Pump Shotgun sincs köztünk, így a mechanikát gátló tiltás is okafogyottá vált. Ez több játékosnak is bökte a csőrét az utóbbi időben, így egyikőjük feltette a kérdést, amire a fejlesztők készségesen válaszoltak:

A shotgun késleltetés azért került bele a játékba, hogy megakadályozza a dupla shotizást. A meta jelenlegi állapotában ez a mechanika teljesen irreleváns és használhatatlan. A késleltetés viszont még mindig benne van a játékban és sokszor nagyon esetlenné teszi a játékot. Mik a tervek ezzel kapcsolatban?

"Már egy ideje próbálunk kitalálni valamit és kicsit változtatni akarunk a helyzeten. Az egyetlen dolog, amit észben kell tartanunk, hogy kreatívban még mindig megtalálható a Pump és bármelyik frissítéssel visszajöhet a játékba, ha úgy döntünk. Ezért minden egyes változtatást letesztelünk a Pump Shotgunon is, így kicsit nehezebb dolgunk van."

Természetesen az már köztudott, hogy a vault nem egyenlő azzal, hogy sosem láthatjuk többet a tárgyat a játékban. A jövőben így könnyedén visszatérhet a Pump is. Szerencsére viszont dolgoznak a megoldáson a fejlesztők, és bár arra igen csekély esély van, hogy valaha visszatérjen a Double Pump, legalább nem kell folyamatosan kínlódnunk, ha véletlenül két shotgunt veszünk fel.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!