Csákánnyal a Virtus.pro játékosai ellen - World Cup week 10 magyar eredmények

Csákánnyal a Virtus.pro játékosai ellen - World Cup week 10 magyar eredmények

A Fortnite World Cup utolsó heti selejtezőjéhez érkeztünk, izgalmakban most sem volt hiány.

Június második felében járunk, ami azt jelenti, hogy a Fortnite World Cup selejtezői is hamarosan véget érnek. A több tízmillió dollár összdíjazással rendelkező eseményre végtelen mennyiségű játékos próbált meg bejutni április közepe óta, ám csak a legjobbak szerezhettek maguknak egy spotot a 30 millió dolláros New York-i döntőbe.

A week 10 duó selejtező volt, és természetesen a magyar párosok is megmérették magukat, ahogyan eddig minden egyes héten. Ezúttal kevesebb magyar duó jutott be, nekik viszont teljes lendületből drukkolhatunk majd ma este is. Íme a lista:

Név Helyezés Pont
Eragonist & Wickesy (angol) 186. hely 80
Apsziƒamølky-_- 251. hely 78
thoughs. (német) & ZackeyMonkey 331. hely 77
sweet_- & raZguL (portugál) 360. hely 76
BMGxKaku (lengyel) & KriszhAdvice 691. hely 73
im daylie & koreeyy 897. hely 71
Tinder L0gic & Zeat 1466. hely 67

Telefonos olvasóinknak itt van a táblázat képként is:

Több duó is frenetikus győzelmeket tudott szerezni, Tinder L0gic és Zeat például a következőt írták nekünk:

"Nagyon örülünk, hogy sikerült kvaliznunk, mivel nem is vártunk semmit ettől a héttől. Idegesen és frusztráltan elkezdtünk játszani. 6 meccsből 33 pontot értünk el, és mondtam, hogy a 7. meccsnél rakjunk egy 30+ pontos menetet, erre lenyomtunk egy 31 pontos meccset 21 killel és egy Victory Royallal!"


Sweet és raZguL is odatették már a legelső mérkőzésüket 15 killes győzelemmel indították be a Semi-finals-t.

Ami viszont az egyik legszórakoztatóbb pillanat lehetett a tegnapi selejtező során, azt ZackeyMonkey osztotta meg velünk, szó szerint a két kezével szállt szembe a Virtus.pro játékosaival az egyik mérkőzés elején.

A klip Jamside streamjén készült, a kill listán viszont látszódik, hogy végül Zackey csapattársa, thoughs. knockolja az orosz profit. Záró pillanatnak még láthatjuk azt is, ahogyan egy másik játékos kíméletlenül beküld egy rakétát a szobába, ami végül knockolja is thougs.-ot, de nem nagyon érdekelte a srácokat, mert erre a mérkőzésre már meg volt a szükséges pontszámuk a kvalifikációhoz.

Ezúton is gratulálunk minden bejutott párosnak, és sok sikert nekik a mai döntőben, amely 19:00-kor kezdődik.

NE FELEDJÉTEK, TOVÁBBRA IS VÁRJUK AZ EREDMÉNYEITEKET ÉS ÉLMÉNYEITEKET AZ ALÁBBI EMAIL CÍMRE, AKÁR SOLO, AKÁR DUO FORMÁTUMBAN JUTOTTAK BE A VASÁRNAPI DÖNTŐBE. KÜLDHETTEK KLIPPEKET IS A SZÉP PILLANATAITOKRÓL.

Igyekszünk minél több játékost lekövetni, ám egy ekkora létszámú versenynél ez nagyon nehéz, és még egy keresőfunkcióval se könnyítette meg az Epic Games a ranglista oldalát.

Ha te is bejutottál a week 10 döntőjébe, de nem szerepel a neved a cikkben, dobj egy üzenetet a fenti címre egy leaderboard fotóval együtt.

Aktuális nyereményjátékaink:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!