Alig másfél hét után megdőlt a PC Duo kill rekord, ismét Arena módban

Alig másfél hét után megdőlt a PC Duo kill rekord, ismét Arena módban

Zitrn és Seojun -ismertebb nevükön Slastt (a Team Synergy játékosa) és spook 55 gyilkosságot hoztak össze.

A Fortnite különféle világrekordjai már olyan szintekre értek, hogy a kiemelkedő tehetség mellett még szerencse is kell a megdöntésükhöz, ezért is meglepő, hogy a PC-s Duo vs. Duo rekord ezúttal két hét alatt változott. Június 14-én 51 killel hozott létre új rekordot Diddytheboy és dankline Arena módban, ám nem élvezhették sokáig munkájuk gyümölcsét.

Eredményük egészen 23-áig tartott, ekkor ugyanis jött Slastt és spook, akik odatettek egy 55 killes Arena meccset. Mindketten kompetitív játékosok, ez az Arena mérkőzés pedig elég alacsony rangban zajlott, voltaképp nem is volt kérdés, hogy a mérkőzést ők nyerik, ám totális rekorddöntés is született belőle. (Nyilván tudatosan választották ezt a módot és ezt a szintet, ami egyben szomorú is valahol, hiszen csak átgyalogoltak az alacsony szintű játékosokon. - a szerk.) Ugyanakkor valamelyest külön kategóriába sorolható ez az eredmény, hiszen Arena mód volt, nem pedig egy klasszikus Duo. Teljesítményük viszont az összes platform közül kiemelkedő, a konzol kill rekord a mai napig NICKMERCS és Nio nevéhez fűződik, akik 46 killt rámoltak össze.

Slastték a szokásos taktikát alkalmazták, ketten két különböző területre ugrottak, olyan részekre, ahol számítani lehetett a sok fős összecsapásokra. Leérkezés után pedig meg sem álltak, csak nyomták a W-t mindenkire, akit láttak. Az alábbi videóban a teljes mérkőzés visszanézhető.

Slastt 28 killel, spook pedig 27-tel zárta a meccset.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!