Túl jóra sikerültek az új Toy Trooper skinek

Túl jóra sikerültek az új Toy Trooper skinek

Már a megjelenés előtt gyanús volt, de az új Toy Trooper egyszerűen túl jól beleolvad a környezetébe.

Szépen lassan elérünk a Fortnite 10. szezonjához, az elmúlt években pedig rengeteg kinézet és emote jelent már meg. Éppen ezért a fejlesztők is kezdenek kifogyni a szolidabb kozmetikai tárgyakból, így egyre drasztikusabb lépésekre szánják el magukat. Éppen nemrég írtunk arról, hogy a Deep Dab emote komoly előnyt jelenthet, ha egy ablakon át szeretnénk lelőni valakit.

Pár napja viszont egy kinézetet kaptunk, ami nem csak peekelésnél, de a meccs egészében segíthet. Ez nem más, mint a Toy Trooper, a következő képek pedig pontosan leírják, hogy miért éri meg 800 V-buckot költeni rá:A harmadik képen már így is nehéz meglátni, hogy a fában bújik a játékos, de az I-re az teszi fel igazán a pontot, hogy csákányt tart a kezében, nem pedig a női Toy Trooper fegyver skinét, ami szinte teljesen elrejtené őt. Természetesen mondhatjuk azt, hogy azért közelebb érve észre lehet venni, hogy ott bujkál, de logikusan mire odaérnénk már megölne minket, vagy innentől az egész meccsünket azzal tölthetjük, hogy majd kieső szemmel próbáljuk észrevenni a zöld területeken a zöld katonákat.

A Battle Royale játékok egyik nagy hátránya, hogy erősen bántják a szemet, ha valaki több órán át játszik. A Toy Trooper pedig nemhogy segítene rajta, de még rontja is a helyzetet. A kinézetet utólag "nerfelni" nem egy könnyű dolog, de talán egy erősebb fekete körvonallal megoldhatnák a problémát. A skin és a Wrap ára összesen 1200 V-bucks, így igen elérhető áron, sokan lecsaphattak rá.

Szerintetek is túl erős, vagy ez még simán belefér?

Aktuális nyereményjátékaink:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!