Úgy fest, gigászok harcát figyelhetjük majd meg a szezon in-game eventje alatt

Úgy fest, gigászok harcát figyelhetjük majd meg a szezon in-game eventje alatt

Néhány órával ezelőtt az Epic Games feloldott egy újabb titkosított fájlt, és bizony egy igen termetes láb volt benne.

A Fortnite kilencedik szezonja egy igen nagyszabású in-game eseményt hozhat majd el nekünk, a legújabb információk alapján egy gigantikus robot vs. szörny harcot figyelhetünk majd meg. Aki nem tudná, in-game esemény alatt olyan történést kell érteni, mely a világ összes éppen zajló mérkőzésében megtekinthető, de csak egyszer. Ezek amolyan, "aki lemarad az kimarad" típusú bulik, és szezonról szezonra mindig egyre látványosabbak.

A nyolcadik szezonban például élőadásban nézhettük végig, ahogy kinyílt a vault ajtaja, majd kitört a vulkán és lezúzta Tiltedet, Retailt, illetve felébresztette a Polar Peak mélyén nyugvó szörnyet, aki köré most épül majd minden.

Nagyon úgy tűnik, hogy a kilencedik szezon eseménye egy igazi kolosszus összecsapás lehet. Azt már tudjuk, hogy a szörny óriási, a jelek szerint pedig a sziget lakosai is egy hasonló méretű robotot építhetnek. Először Pressure Plant változása volt célzásértékű, majd a Fortbyte-ok ikonikus hátterén tűnt fel a következő erre utaló jel.

Ma délelőtt pedig az Epic Games feloldott egy titkosított fájlt, ami az alábbi gigantikus lábat tartalmazta.

A következő képeken egy átlagos karakterhez viszonyított mérete is megtekinthető. (Bár ez még változhat a tényleges megjelenésig.)


A mellékelt információk alapján ez egy bal lábfej, tehát lesz párja is, továbbá a robot neve Doggus. Nagyon úgy tűnik, hogy az Epic Games itt elrejtett egy szójátékot, ugyanis a fájlokban a szörnyet Cattusnak hívják, vagyis DOG(gus) és CAT(tus) -kutya és macska- jelenhet meg a térképen, no és mit csinál a kutya meg a macska egymással?

A monstrum további részei egyébként még ugyanúgy titkosítva vannak, ezért nem láthatjuk őket. A cikk írásának pillanatában a lábfej még nem jelent meg Pressure Plant területén, könnyen lehet, hogy csak a következő frissítésnél tekinthetjük majd meg.

De milyen robotról is lehet majd szó?

Jonesy képén egy medve fej lóg éppen a daruról, egy medvefejű robotja pedig már van a játéknak, pontosabban az STW módnak. A T.E.D.D.Y. az Outlander karakterek egyik legjobb barátja. A láb alapján már biztosan más felépítése lesz a Battle Royale-os robotnak, de helyenként talán megegyeznek majd. Ha viszont követi az Epic Games a szójátékot, akkor akár kutya formát is kaphat a mérnöki csoda, idővel majd kiderül ez.

Van azonban még egy dolog, ami a robot építésére utal, az egyik Fortbyte-ot a "Robot Factory" nevű helyen kell begyűjtenünk.

Ami pedig az eventet illeti. Ha valóban két ilyen kolosszus fog összecsapni egymással, akkor egy kis hype kedvéért mindenképp nézzétek meg a Pacific Rim, azaz Tűzgyűrű első és második részét. A film alapja pontosan ez a vonal.

Mit szóltok ehhez a különleges fejleményhez?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!