A normandiai partraszállásról szóló kreatív pálya érkezik és még új pumpot is kaphatunk

A normandiai partraszállásról szóló kreatív pálya érkezik és még új pumpot is kaphatunk

Sikerült megtalálni egy titkosított töltőképernyőt, ami nem csak egy történelmi eseményről szóló pályát, de az új pumpot is megmutathatta.

A 9.20-as frissítés rengeteg titkosított fájlt tartalmazott, de az adatbányászoknak sikerült jó pár érdekességet találniuk már az első órákban. Ilyenkor persze legalább egy hétig nem hagyják abba a munkát és próbálják kideríteni, hogy milyen újdonságok kerültek a játékba. Ezúttal a Fortnite Intel egyik munkatársa, FireMonkey talált egy igen érdekes töltőképernyőt és egy LTM leírást. Mint később kiderült nem egy LTM-ről, hanem egy új kreatív pályáról van szó, ami látszólag és leírásilag is a DDay-ről, tehát a normandiai partraszállásról szól:

"A háború mindjárt véget ér. Rohamozzátok meg a partot és pusztítsátok el az ítéletnapja ágyút, vagy építsetek fel egy védelmi vonalat, hogy a támadókat a parton tarthassátok.

Védekezők: Menjetek a falhoz és segítsétek a sentry-ket a partraszállók ellen. Meneküljetek hátrébb, ha muszáj és próbáljátok megvédeni a célpontot."

Mindez elég egyértelműen a második világháború híres, mondhatni sorsdöntő csatájáról szól, amikor a szövetségesek partra szálltak Franciaország normandiai tengerpartján, hogy végleg legyőzhessék a tengely hatalmakat. Számunkra a módon kívül érdekes a bal oldalt látható karakter, akinek a kezében hirtelen egy sima Pumpot láthatunk, de közelebbről megvizsgálva láthatjuk, hogy ez a Bear nevű fegyver az STW-ből. Ettől függetlenül nem kizárt, hogy megérkezik a Battle Royale-ba is, mivel az Epic egy korábbi posztjában elmondta, hogy szeretnének kicsit alakítani a shotgunok jelenlegi helyzetén.

Kíváncsian várjuk, hogy mikor érkezik meg pontosan a játékmód, de van egy érzésünk, hogy nem kell rá sokat várni, mivel a D-nap pontosan 75 éve történt június 6-án.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!