SuperstituM legújabb videójának középpontjában a friss EPL győztes csapat

SuperstituM legújabb videójának középpontjában a friss EPL győztes csapat

Újabb remekmű, a sokak által ismert SuperstituM-tól!

Sokatoknak gondolom nem kell bemutatnom SuperstituM munkásságát, hiszen az egyik legnézettebb CS:GO-val, illetve a játék profi csapataival foglalkozó videós a maga cirka 750 ezer feliratkozójával, ráadásul nem egy alkotását mutattuk már be mi is az oldalon, hiszen sok videójával mozgatta már meg a rekeszizmainkat.

Személyes kedvenceim közé tartozik az olofmeister-ről készülő alkotása, továbbá a PGL Major krakkói Gambit csapatáról készült montázs is borzasztóan jóra sikeredett. Ezúttal viszont a múlthét vasárnap frissen az ESL Pro League Season IX versenyén bajnokká avatott Team Liquid lett az "áldozat". A világelső csapatról készült videó azonnal a csapat legfrissebb tagjával, Stewie2k-vel kezdődik, hiszen ez nem az első olyan videója, ahol a feldolgozott csapat valamely játékosa árulja el nekünk, hogy ők lesznek reflektorfényben, ugyanis a profi játékosok körében is népszerű SuperstituM.

A látványos megmozdulások mellett helyet kaptak természetesen a bakik is, ilyen például az interjúztató Frankie kisebb bakija, aki a kanadai Twistzz személyében Stewie-t vélte felfedezni. Az EPL elődöntőjéből és döntőjéből is jócskán tudott válogatni SuperstituM, hiszen rengeteg nagyszerű pillanatoknak lehettek szemtanúi mind a helyszínen drukkolók, mind azok, akik otthonról követték az amerikai többségű csapat mérkőzéseit, bár a G2 elleni döntőben már annyira nem örülhettek a francia drukkolók.

Nem is húznánk a szót, hiszen a képek magukért beszélnek. Jó szórakozás!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!