Kissé még hiányos, de további robot részek is megtalálhatóak már a Fortnite mélyén

Kissé még hiányos, de további robot részek is megtalálhatóak már a Fortnite mélyén

Ez egyelőre csak egy fél robot, a szezon végéig azonban remélhetőleg felépül.

A tegnapi napon egy csapásra vettek új irányt a Fortnite teóriái, ugyanis az Epic Games feloldott egy titkosított fájlt, ami egy gigantikus robot lábat tartalmazott.

Erre a hírre természetesen mindenki rápörgött, az adatbányászok pedig azóta is még nagyobb figyelemmel monitorozzák a játék fájljait, hátha találnak valami újabb információmorzsát. Nos, FortTory talált is, még pedig egy listát arról, hogy a Doggus névre keresztelt robotnak milyen részei lelhetőek fel jelenleg a fájlok mélyén. Sajnos csak szöveges információkról beszélhetünk, de egy-két hét és egy-két frissítés múlva talán még több részletről hull majd le vizuálisan is a lepel. A robot jelenleg ezekkel rendelkezik:

  • Bal vádli
  • Jobb vádli
  • Bal comb
  • Torzó
  • Bal bicepsz
  • Jobb bicepsz
  • Bal alkar

Jól látható, hogy Autobot barátunknak még számos testrésze hiányzik, kapásból feje sincs még, persze ez nem jelenti azt, hogy az Epic belső szerverein már ne lenne kész az egész. Várhatóan a szezon hátralévő részében azt figyelhetjük majd meg, ahogy a robot darabról darabra elkészül, bár azon se lepődnénk meg, ha ez az egész átcsúszna a következő szezonra, ugyanis egy ekkora monstrum összetétele igen nagy projekt, amit akár ezzel is érzékeltethetne az Epic. De akkor mégis milyen esemény lenne a 9. szezon nagy durranása? Jelenleg az összes feltételezés arról szól, hogy DOGgus (a robot) és CATtus (a szörny) a 9. szezon végén összecsapnak majd, de az Epic Games-től megszokhattuk már, páros lábbal ugranak rá a meglepetéspedálra.

Ti örülnétek egy epikus szörnycsatának?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!