A Wargaming válaszolt a CW kampány igazságtalanságát firtató vádakra

A Wargaming válaszolt a CW kampány igazságtalanságát firtató vádakra

A Fire Trail legnagyobb problémájára egy magyar játékos hívta fel a Wargaming figyelmét, akit eleinte nem vettek komolyan a felelősök.

A napokban Hear_Me jelezte a Wargaming felé a júliusi CW kampány egyik legjelentősebb problémáját, amit a felelősök először természetesen nem vettek túl komolyan. A magyar játékos azt sérelmezte, hogy a top 8.000 közé olyan játékosok is bejuthatnak, akiknek már mind a négy CW tank megvan, ezzel pedig megfosztanak másokat a tankszerzés lehetőségétől.

A felvetés lényege abban állt, hogy a Wargaming ne számolja bele a legjobb 8.000 közé azokat a játékosokat, akik nem válthatnak ki tankot. Arra kértünk benneteket, hogy jelezzétek a Wargaming felé, ha egyetértetek Hear_Me javaslatával. A várt hatás pedig nem maradt el, és végül megkaptuk a pontos magyarázatot.

A viszonylag hosszúra nyújtott válasz lényege, hogy a Wargaming nem akar odaadni a játékosoknak 8.000 tankot, hanem csak meg akarja adni az esélyt a legjobb 8.000 játékosnak, hogy választhassanak egyet a négy nyeremény tank közül. Ezt azzal indokolják, hogy ezeknek a harckocsiknak az értékét épp az adja, hogy csak a legjobbak szerezhetik meg őket. Példaként Michael Phelps, huszonháromszoros olimpiai bajnokot említik, aki szintén elorozta az aranyérmeket riválisai elől, pedig sokan mások is sok munkaórát beletettek a felkészülésbe.

Ha senki se választ tankot, akkor senki se választ tankot

Ez azt jelenti, hogyha senki se választ tankot -mert nem tud, vagy mert nem akar-, akkor akár az is megtörténhet, hogy a Fire Trail CW kampány top 8.000 helyezettje közül senki se szerez tankot, és helyettük a következő 8.000 sem kaphat esélyt a tankszerzésre, -még akkor sem, ha ők esetleg pont a tank miatt vágtak bele a kampányba.

Mi a véleményed a Wargaming hozzáállásáról? Szerinted jó vagy rossz az az álláspontot, amit képviselnek?

    MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

    Kövess Minket!



    Partnereink ajánlata

    Gamestar

    • Sics68 4 éve
      A válaszuk gügyeség, és ezt mások is el fogják mondani. Pofonegyszerű okból: akkor ez ezek szerint egy olyan kampány, ahol akik elég jó játékosok és nyerni tudnák a tankot, már nem fog semmiféle díjat kapni (mer megvan nekik a tank) akik meg nem érnek fel ezekkel a játékosokkal, azok azért nem kapnak díjat, mert nem érdemlik meg. Lényeg, hogy *** sok, amúgy igen jó játékos ló***t se kap .. már legalábbis pont azt nem, amiért érdemes volna játszaniuk. Okos, ügyes ...
      0 0 Válasz
    • janos77 4 éve
      tudom ez egy megvalósíthatatlan de nem kellene indulni senkinek a kampányban és akkor engednének.
      0 0 Válasz
    • rokizoli 4 éve
      Látom a WG álláspont értelmezése sokaknak nehézséget fog okozni... Jó pár szezonnal ezelőtt megváltozott már a cw díjazás és nem tankot kapsz, hanem personal fame pontot, amit becserélhetsz akár tankra is, ha a top 8000-ben vagy. Szerintem kivételesen tök igaza van a WG-nek. Aki nem üti meg a top 8000 helyezést, az miért kapjon lehetőséget arra, hogy tankra cserélje a personal fame pontjait? Kicsit talán túltolták a szarkazmust... De azért nem feltétlenül kell reward tankot osztogatni minden nyominak, elég az hogy a prémium tankok nincsenek semmilyen feltételhez kötve. Mi lenne, ha mindenki obj 907-tel szaladgálna, pedig azt se tudja, hogy melyik a tankjának a veszélyes vége.
      0 1 Válasz
      • MarczyT 4 éve rokizoli
        Osztom, annak ellenére hogy magam ellen beszélek, mert egy db CW tankom sincsen. Semmilyen igazságtalanságot nem érzek egy ajándék miatt. Basszus srácok, miért gondoljátok hogy mindenkinek meg kell kapnia?! A fame pontokat pedig más értékes ajándékokra is be lehet váltani. Nekem pl a kötvény és az érte vásárolható fejlesztett felszerelések szintén nagyon értékesek. Szerintem fordítva ültök a lovon. Ez nem jár, ez ajándék és ilyenek a feltételek. Nem kötelező ringbe szállni értük. Így legalább nekem több esélyem lesz. ????????
        0 0 Válasz
    • P1QUE 4 éve
      Ebben az a legszebb,hogy az eleve jobb játekosok jobb tankokkal rohangalnak a cw-n is.
      0 0 Válasz
    • Csory 4 éve
      Semmi baj nincs ezzel. Akkor attól a top 8000 játékostól is várja el a WG-hogy tartsa is el öket. Ök élvezik a játékot és úgyis megkapnak szinte minden meta tankot ingyen. Ötölük várja is el, hogy megvegyék a 31e Ft-os csomagukat és a 2e Ft-os álcafestéteket is. A paradicsomoknak,narancsoknak, zöldikéknek vagy épp csak a néha kikapcsolódni vágyódóknak úgysincs szükségük prémtankokra vagy elöfizetésre vagy ilyen úri huncutságokra. Én biztos kihagyom ezt a CW-t. Nincs rá idöm és kedvem se. Igaz már vagy 3 hete egy csatát sem játszottam a WoT-tal és elvonási tüneteim sincsenek.
      1 0 Válasz
    • Denielwot 4 éve
      Srácok..Mi egész évben sh-zunk, előre nyomulunk közös csatákat szervezünk edzünk a cw-re.Természetesen mindenki munka+család mellett, tehát nem ifjú a brigád, de lelkes.Emellett a cw-ket legalább 3-om fő szervezgeti, rakja össze,már vagy 9 szezon óta.Rengeteg munkát ölünk bele.Már szereztünk cw-s tankot, bár sokan közülünk 1000 wn8 körül vannak.Ők tényleg bármikor hozzák eme szintet tehát nem feltupírozott wn8..Megtanuljuk a közös játékot az év közbeni "edzéseken" és így indulunk neki tankot szerezni.Még néha így sem sikerül de nem bánkódunk, nem sírunk,Majd legközelebb.Ennyi munkát belefecölünk nem várom hogy "íngyé" megkapjuk..úgy érezném nem érdemlem meg.Ennyi
      0 0 Válasz
    • Alexis 4 éve
      *** vagyok ehhez a cw-hez. Mennyi kötvény nyerhetö ezzel a licithez ? Mennyi csata kell hozzá ?
      0 0 Válasz
    Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
    World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

    Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.