Megjelent a Stranger Things ikonikus kapuja a Fortnite pályáján

Megjelent a Stranger Things ikonikus kapuja a Fortnite pályáján

Fortnite - És bizony nemcsak egy, Mega Mall több részén is beleakadhatunk.

Az elmúlt éjszaka folyamán a Fortnite térképén egy újabb érdekesség történt, Mega Mall területén a Stranger Things sorozatból jól ismert kapu, ami az Upside Down nevű helyre vitt át, megjelent. Nem is egy, hanem azonnal több helyen, ám ahogy arra számítani lehetett nem egy alternatív Fortnite pályára visz át, hanem az épület különböző részei között tudunk vele közlekedni.

Miért épp Mega Mall?

Retail Row utódjának területén már a 9. szezon kezdetétől fogva elérhető volt a Stranger Things harmadik évadában megjelenő fagylaltozó. Már ekkor lehetett sejteni, hogy a jövőben az Epic Games együtt dolgozhat a sorozat készítőivel, nagyjából egy hónapja azonban a Netflix ezt hivatalos megerősítette.

A sorozat legújabb évada holnap, július 4-én érkezik, ebből kiindulva pedig további eseményekre számíthatunk majd, ugyanis az előzetes pletykák szerint még egy Demogorgon skin is bekerülhet akár a shopba.

Mindeközben nem feledkezhetünk el a pálya másik eseményéről sem, a robot Pressure Plant területén már javában épül, csütörtökön pedig akár további elemeket is kaphat.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!