Tripla vagy semmi - meghosszabbítaná dominanciáját a címvédő Nap-éj egyenlőség

Tripla vagy semmi - meghosszabbítaná dominanciáját a címvédő Nap-éj egyenlőség

 Az eddigi eredmények alapján ez alkalommal is egy rendkívül erős, összeszokott csapatot láthatunk majd játszani CokeHUN és ProFessorvF vezetésével. A kérdés az, sikerül-e a triplázni?

Bár az idei szezonban egy vereség ismét becsúszott a címvédő CokeHUN - ProFessorvF duónak, LAN-döntőbeli szereplésük azonban egy pillanatig sem volt kérdéses. Bár most a második helyen zárták az alapszakasz küzdelmeit, a Final Fourban szeretnék megmutatni, ez csak egyszeri alkalom volt, hogy nem az első helyet érték el.

Tegnap bemutatkozott már az alapszakasz bajnoka, a Hangyairtók csapata. Interjúsorozatunk második részében az ezüstérmes Nap-éj egyenlőség játékosainak tettünk fel néhány kérdést.

A 2. helyen sikerült befejezni ezúttal a Champion Divisiont, mert most 1 default vereség belecsúszott, hiszen nem tudtatok kiállni. Volt azonban egy-két mérkőzés, ahol meg kellett bizony küzdeni a 3 pontért. Milyen volt a Champion Division nehézsége számotokra?

Igen, sajnos nem értünk rá a meccs lejátszására, viszont a többi akadályt sikeresen vettük.

Az előző két LAN-győzelem után idén meglehet akár a triplázás is. Elégedettek lennétek-e most egy gyengébb eredménnyel?

Tripla vagy semmi.

Mi a legnagyobb erőssége ennek a Nap-éj egyenlőségnek szerintetek?

Nem adjuk fel, még ha öt góllal vezet az ellenfél, akkor sem.

Első meccsetek az Alt-Tab ellen lesz, akiket az utolsó fordulóban győztetek le. Mi lehet a kulcs Richmond és Nodee ellen?

Eggyel több gólt rúgni, mint az ellenfél minden meccsen... A hatalmas és egyedi viccet félretéve, ugyanaz, mint a többi csapat ellen: nyomást gyakorolni rájuk.

CokeHUN az Alt-Tab elleni mérkőzésen az előző szezon LAN-döntőjén. Tudására ismét szükség lesz a nagy rivális ellen.

Milyen volt a Champion Division hangulata?

Jó volt a hanguat.

Mit csináltok szabadidőtökben, amikor éppen nem a versenyre való felkészüléssel foglalkoztok? Van-e más játék, amely akár szimplán casual vagy komolyabb szinten foglalkoztat titeket mostanság?

Mindig változó. Épp, amilyen játék megtetszik az adott pillanatban. Általában cooperatív játékokkal játszunk.

Milyen szerintetek a magyarországi e-sport, azon belül is a Rocket League helyzete?

Nem jó, de nem is tragikus.

A Dribble Hungary 6. szezonjának LAN-döntője 2019. július 6.-án lesz, szombaton 14:00-s kezdéssel Budapesten, az EastsideRed Stúdióban. A bajnokságon a következő négy csapat vesz részt: a Hangyairtók (Squeamish, ZeNeDaR), a Nap-éj egyenlőség (CokeHUN, ProfessorvF), az Alt-Tab (Richmond, Nodee, Negsy), és a Cicák (Tehenke4, Decode). A bajnokság vigaszágas kieséses rendszerben kerül lebonyolításra, a mérkőzéseket pedig élőben a Dribble Hungary Twitch-csatornáján követhetitek majd.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!