Hamarosan visszatérhet a nyújtott felbontás!

Az eddigi hivatalos állásponttal teljesen szembemenő dolgokat közölt a support.

Idén tavasszal hatalmas szabályváltoztatás lépett életbe a Fortnite világában. Egészen addig úgy alakíthattuk a képernyőnk felbontását ahogy mi szerettük volna. A legjobb játékosok ezt kis is használták és a képet jócskán széthúzták, hogy nagyobb területre lássanak el és építés közben is komoly segítségnek bizonyult.

Ekkor döntöttek úgy a fejlesztők, hogy ezt nem engedhetik tovább, mivel konzolokon a felbontás átalakítására nincs lehetőség és még komoly szédülést is okozhattak a túlzásba vitt változtatások. A közösség nagy része persze nem örült, hisz egyéni felbontást, már a 10 évvel ezelőtti online játékokban is állíthatunk, ami mellett sok FPS-ben még egy FOV beállítás is van, amivel azt állíthatjuk, hogy mekkora szögben lássuk a környezetünket. Jelenleg a Fortnite-ban sajnos egyik sem elérhető, de könnyen előfordulhat, hogy a jövőben legalább az egyéni felbontás visszatér.

"Azt javasoljuk, hogy várj addig, ameddig az egyéni felbontás ismét elérhetővé válik PC-n. Köszönjük türelmedet"

Persze mindez még nem jelenti azt, hogy a következő frissítéssel meg is érkezik a beállítást, de az már jó előjel, ha a játékostámogatás szerint biztosan visszatér, csak még azt nem tudják mikor. A FOV beállítástól valamiért még mindig ódzkodik az Epic, pedig az e-sport szcéna nemhogy örülne neki, egyenesen piedesztálra emelné az egész fejlesztőcsapatot. Reméljük, túl sokáig nem kötik az ebet a karóhoz és nem csak az egyéni felbontás, de egy FOV csúszka is bekerül a játékba.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!