Egyre jobban közeledik az in-game event, már a propaganda plakátok is a helyükre kerültek

Egyre jobban közeledik az in-game event, már a propaganda plakátok is a helyükre kerültek

A robot épül, szépül, mindeközben pedig a harcra és építésre buzdító plakátok is elérhetővé váltak a Fortnite harcmezején.

A nyolcadik szezon végén alighanem az egyik leglátványosabb in-game eseményt láthattuk, a vulkán kitörése és a városok pusztulása bizony nem kis attrakció volt, ám az előzetes információk és találgatások alapján a kilencedik szezonban talán még nagyobb produkcióra készülhet az Epic Games.

Tömören a lényeg azok számára, akik nem ismernék a sztori részleteit: Polar Peak masszív jéghegyéből felébredt egy óriás szörny, aki jelenleg most a sziget körül úszkál -egyszer meg is mutatta a várat a hátán- a sziget lakosai pedig felkészülnek az ellene vívott harcra, egy gigantikus robot épül Pressure Plant területén.

Múlt éjjel a történet újabb darabja került a helyére, a több héttel ezelőtt leakelt propaganda plakátok már in-game is megtekinthetőek szerte az egész pályán.

A plakátok bizony többek annál, mint aminek elsőre tűnnek, az Epic a való életben is használt háborús plakátokról mintázta őket, erről többet olvashattok az alábbi cikkünkben.

Nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a játékfájljainak mélyén a szörny event kapott egy visszaszámlálót is, tehát pontosan tudni fogjuk, hogy mikor kell majd a képernyők elé szegeződni, hogy élőben láthassuk azt. Egyelőre nem tudni, hogy ez mikor kerülhet be a játékba, de valószínűleg a robot befejezéséhez közeli napon.

Ha pedig már robot, Jäger barátunk már a két combját is megkapta.

A következő elem talán a dereka, vagy a komplett törzse lehet, tekintve pedig, hogy milyen gyorsan felhúzták a lábait (egy hét alatt) a következő hétvégén talán már a fejének szurkolhatunk majd.

Lassan egyébként az Epic Games is visszatér a szabadságáról, az irodájuk egészen holnapig van már csak zárva. Persze a nyári eseményből egy frissítés még hátra van, a v9.30 Content Update #3 várhatóan kedden érkezik.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!