Kétszeresen kvalifikált World Cup résztvevőt igazolt le a 100 Thieves csapata

NICKMERCS helyét bizony be kell tölteni, egy fiatal tehetség, Arkhram1x érkezik az amerikai szervezethez.

Az elmúlt hetek során igazolások egész sorát láthattuk a kompetitív Fortnite területén, a legutóbb például Mongraal csatlakozott a FaZe-hez.

A klubok előszeretettel keresik azokat a tehetségeket, akik kvalifikálták magukat a Fortnite 30 millió dolláros világbajnokságára, és nem kaptak még senkitől szerződést. Ezek az együttműködések elég összetettek is tudnak lenni, és bizony nagyon kell figyelni arra, hogy az ember mit ír alá, nehogy aztán még ő jöjjön ki rosszabbul a dologból, a világbajnokság kezdete előtt például több profi játékos is felhívta a fiatal tehetségek figyelmét arra, hogy ne írjanak alá akármit pusztán azért, hogy tényleg profinak nevezhessék magukat, egyes szervezetek ugyanis hajlamosak arra menni, hogy lecsippentsenek egy kisebb vagy nagyobb darabot az adott játékos nyereményéből.

A Tfue vs. FaZe balhé óta viszont talán a játékosok is elővigyázatosabbak, és jobban odafigyelnek a jogi részletekre.

Nemrég a 100 Thieves jelentette be, hogy egy igazán tehetséges fiatal játékossal, Arkhram1x-szel bővül a Fortnite csapatuk. Arkhram1x neve ismerős lehet, ha szoktad nézni DrDisrespect Fortnite adásait, néha ugyanis együtt duóznak.

Arkhram1x NA West régióban szerzett magának két kvalifikációs spotot is, először Duo módban Bloom Falconer nevű társával hozták el az első helyet, a kilencedik héten pedig egy Solo spotot is sikerült megcsípnie. NA Westről bizony nem volt olyan egyszerű a kvalifikáció, ugyanis Duoban csakis az első csapat, Soloban pedig a top 2 játékos tudott kvalifikálni.

A Fortnite világbajnokság döntője július 26-28. között kerül megrendezésre New Yorkban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!