Mongraal csapatot váltott, a FaZe Clan színeiben folytatja pályafutását

Fortnite - A Team Secret elhagyásával Mongraal számára egy új fejezet kezdődött el.

Mongraalt olyan sokaknak talán nem is kell bemutatni, az angol játékos 2018 tavaszán került be a köztudatba, amikor 13 évesen (ő talán tényleg megvolt 13 éves) leigazolta őt a Team Secret. Mongraal az elmúlt több mint egy évét abszolút az építésnek szánta és nemcsak Fortnite-ban épített, a karrierje is szépen kialakult, ugyanis ma már közel másfél millió ember követi őt Twitch-en.

Nemrég a FaZe Clan és Mongraal nagy bejelentést tettek, a tehetséges játékos a FaZe Clan színeiben folytatja tovább pályafutását.

Mongraal megszerzése mindenképp jó döntés volt a FaZe részéről, ugyanis a 14 éves játékos két világbajnoki spottal is rendelkezik, hiszen Duoban és Soloban is kijutott.

Mongraal vb kvalifikációs eredményei a következők voltak:

  • Week 1 Solo: 17. hely
  • Week 2 Duo: 2. hely
  • Week 6 Duo: 6. hely
  • Week 7 Solo: 53. hely
  • Week 8 Duo: 3. hely
  • Week 9 Solo: 9. hely
  • Week 10 Duo: 53. hely

Persze Fortnite-ban csatlakozni egy csapathoz egészen mást jelent, mint mondjuk CS-ben, vagy LoL-ban. A Fortnite versenyeknek és csapatoknak nincsenek betonba vésett szabályai arra vonatkozóan, hogy csakis az adott szervezet másik játékosával lehet Duoba állni, így valószínűleg Mongraal és mitr0 dinamikus duója is megmarad.

Reméljük, hogy Mongraal semmi olyat nem írt alá, amit Tfue anno igen, és hogy gyümölcsöző együttműködés lesz ez nemcsak a két fél, de az e-sport szcéna számára is. Nemrég egyébként NICKMERCS is csatlakozott a csapathoz, a FaZe Clan tehát bőszen építi az utánpótlást.

Mit szóltok Mongraal igazolásához?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!