Nickmercs kizsákmányolás miatt lépett ki a 100T-ből, most csatlakozott a FaZe-hez

Nickmercs kizsákmányolás miatt lépett ki a 100T-ből, most csatlakozott a FaZe-hez

Meglepő fordulathoz ért Nickmercs helyzete!

Egy héttel ezelőtt igen nagy port kavart a Fortnite világában a hír, miszerint Tfue beperelte a FaZe-t. A vád szerint a FaZe-zel kötött szerződése teljesen egyoldalú volt, rengeteg lehetőségtől megfosztotta őt, és ezt megelégelte a híres streamer, illetve játékos. Az ügy azóta vett egy fordulatot, Tfue szerződése napvilágot látott, így kiderült, hogy valóban neki volt igaza, a FaZe olyan dolgokat rögzített a megállapodásban, amelyeket nem lett volna szabad.

Tegnap futott be az a hír is, miszerint Nickmercs, a 100 Thieves játékosa szintén felállt az asztaltól, az ok pedig hasonló Tfue-éhoz, az információk szerint a 100 Thieves mindössze 5%-os részesedést biztosított a játékosnak.

Na, és akkor most jön az igazi csavar, Nickmercs ezek után a FaZe-nél folytatja a karrierjét. Twitter oldalán tegnap posztolt egy videót, amit a FaZe dizájn csapata csinált.

A videónak abszolút olyan hangulata van, mintha az Epic Games publikált volna valamilyen eventet, ez most a "Nickmercs x FaZe". Valljuk be, a szituáció kissé komikus, de reméljük, hogy ebből a két történetből mind a játékos, mind a csapat tanult, és nem kötnek ismét olyan szerződéseket, amelyek kisemmizők lehetnek.

Nickmercs egyébként az egyik legismertebb kontroller játékos, akit több tízezren szoktak nézni, karrierje pedig még a Gears of Warral kezdődött el.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!