Reno és társai ott lesznek a Comic Conon, bemutatták az első közösség által feloldott lapot!

A Tavern Brawlból feloldható lapok közül bemutatta az elsőt a Blizzard, itt a Plague of Madness.

Négy lapot mutat be összesen a Blizzard, amiket a közösség oldhat fel azzal, hogy minél több Blackrock Crash Tavern Brawl runt teljesít. Összesen 25 milliót kell sikeresen befejezni ahhoz, hogy a negyedik, Legendary kártyát is leleplezze a Blizzard, de egyelőre még csak a 25 %-os határt érték el a kártyások. Itt a Plague of Madness, a Rogue új kártyája!

Plague of Madness

Mindössze egy manáért kap Valeera és az ellenfél is egy 2/2-es fegyvert, ami Poisonousszel is rendelkezik. Rögtön beugorhat, hogy ez a kártya + Harrison Jones hat manáért kijátszható, cserében húz a Rogue két lapot és kap egy 5/4-es testet a boardra és egy leszedést a kezébe. Jó üzletnek tűnik, de a probléma az, hogy a Rogue-nak nincs szüksége erre a lapra, ha gyorsan szeretne nyerni. Az Aggro / Tempo Rogue-okban a Waggle Pick még mindig jobbnak tűnik és nincs szükség Harrisonra a Raiding Party / Sprint mellé. Ha lesz a Saviors of Uldum metában olyan változat, ami lassan próbálja felőrölni az ellenségeket, abban kötelező lesz a Plague of Madness, a Harrison, sőt akár a Plaguebringer is. Egyelőre nehéz elképzelni, hogy pontosan mit is akar kezdeni a Blizzard a Rogue-gal, de az biztos, hogy sokat remélhetnek Valeera rajongói az új Questtől, mivel az egyik fejlesztő is elárulta, hogy ez a kedvenc küldetése az újak közül. 

Bejelentette a Blizzard, hogy a San Diego Comic Conon kint lesz Dave Kosak a fejlesztőcsapattól és mellette színpadra áll majd három szinkronszínész is. Carlos Larkin Brann Bronzbeard hangját kölcsönzi, Amy Walker Elise Starseekerét, végül Terrence Stone Sir Finleyt szólaltatja meg. Nem mutatják majd be Renot, Brannt, Elise-t és Finleyt, de betekintést nyerhetünk majd néhány részletbe ("sneak peek") és sosem hallott történeteket is hallgathatnak a kilátogatók a négy új Class Legendaryvel kapcsolatban. 

Július 18-án az esti órákban érdemes lesz követni a Comic Con eseményeit, addig is figyelni kell a Blizzard oldalát, mivel a Tavern Brawl számlálója folyamatosan pörög.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!