Hidegrázós, ahogy együtt énekel egy Green Day számot a Fortnite közösség!

Hidegrázós, ahogy együtt énekel egy Green Day számot a Fortnite közösség!

Fortnite - A játékosok újra megmutatták pozitív oldalukat.

A Fortnite játékosok közössége időről időre megmutatja, hogy egy nemes cél, vagy egy jó ügy érdekében, esetleg csak a nyugisabb időtöltésért és szórakozásért képesek összefogni is.

Pár nappal ezelőtt írtunk arról az esetről, ahol egy 13 éves srác streameléssel igyekszik pénzt gyűjteni rákbeteg édesapjának.

Ez pedig nem az első alkalom volt, hogy akár egy nemes célért, egymás segítéséért a játékosok összefogtak. GabzitoHD a közösség egyesítésének egy másik módját űzi, ahol közösen énekelnek a játékosokkal. A lentebb található videó már a sokadik megmozdulás általa, és nem is egy állandó, előre összeállított csapattal csinálja, hanem teljesen véletlenszerű játékosokkal, illetve nagy nevekkel karöltve.

Legutolsó ilyen feldolgozott zenéje, a Green Day nevű híres zenekartól, a Wake Me Up When September Ends. Nem csak az eredeti zene hidegrázós, hanem maga a tudat és a gondolat is, hogy teljesen idegen emberek hajlandóak összeállni egy közös éneklésre.

Úgyhogy, ha esetleg találkoztok vele és tehetitek, szálljatok be Ti is a kezdeményezéseibe, kitudja melyik videójába kerülhettek bele! Továbbá ne feledjétek, közösségként, egységként sokkal több mindent elérhettek, legyen szó bármiről!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!