Top 4 skin koncepció a közösségi műhelyből

Top 4 skin koncepció a közösségi műhelyből

A Fortnite közössége szeret új kinézeteket tervezni és az Epic ezt értékeli is. Lássuk nekünk mi tetszett onnan a legjobban.

Mióta a Fortnite létezik, a játékosok folyamatosan jönnek elő saját ötletekkel, hogy milyen skinek, csákányok vagy egyéb vizuális dolgok kerüljenek a játékba. Az egyik legszimpatikusabb dolog az Epic-től, hogy ez nem mindig csak egy időtöltés. Már nem egy olyan eset volt, hogy a fejlesztők egy gyerekrajzból vagy más közösségi alkotásból készítettek valamit, ami megjelent a játékban. Anno még írtunk is arról cikket, hogy a Chicken Trooper honnan került a játékba.

Ebben a cikkben ismét benézünk a kreatív Fortnite játékosok műhelyébe és megnézzük mely skinek tetszenek nekünk a legjobban. Lesz köztük olyan is ami már pár hónapos, de még mindig nem tudta senki kiszorítani a legjobb öt közül.

4. hely

A negyedik helyen egy nagyon friss koncepció landolt nálunk. A Forest Huntress pont olyan, ahogy az elfeket ebben a játékban elképzelnénk. Az már csak egy pici plusz, hogy a Night verzió kicsit máshogy néz ki és valószínüleg még világít is a sötétben.

3. hely


A dobogó legalsó fokára egy film alkotta koncepció került. Az X-Men egyik tagja, Storm iszonyatosan jól néz ki. Az viszont tuti, hogy nem a képregény volt az alap, hiszen nagyon úgy néz ki, hogy Halle Berry 'mosolyog' ránk vissza.

2. hely


A második helyet leginkább nem a skin maga nyerte meg, hanem a csákány, ami egy villára tűzött rántott mozzarella rúd. Persze, az alap skin is király, a lángnyelves inggel, csak az ihletet adó, amerikai sztárséf meg ne tudja.

1. hely


Az első helyre pedig nem állhat más csak a két olasz vízvezetékszerelő, Mario és Luigi. Hihetetlen, hogy a készítő milyen jól tudta átváltoztatni a Nintendo két klasszikus figuráját egy modern játékba.

Végül pedig van még pár ötlet, ami ugyan a Top 4-be nem fért bele, ezeket az alábbi galériára kattintva nézhetitek meg.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!