A meglepetést tartalmazó meglepetés dobozok visszatérnek a Fortnite szülinapjára

A meglepetést tartalmazó meglepetés dobozok visszatérnek a Fortnite szülinapjára

A v9.40 mélyéről a Fortnite születésnapjával kapcsolatos érdekességek már napvilágot láttak.

Hajszálpontosan három nap múlva, azaz vasárnap, július 21-én a Fortnite betölti a második életévét, 2017-ben ezen a napon dobta piacra az Epic a Save the World módot. Ugyan a Battle Royale mód csak szeptemberben debütált, az Epic szereti egyben megtartani a két játékmód születésnapját, tavaly is erre láthattunk példát.

A tegnapi v9.40-es frissítéssel a születésnapi kiegészítők bekerültek a fájlok mélyére, az event fájlokkal ellentétben pedig az Epic ezeket nem igazán titkosította. Nézzük is, hogy mi jön majd a születésnap alakalmából.

A busz ismét megkapja a szülinapos ballon dizájnt.

Lesznek küldetések, amelyekkel különféle kiegészítőket szerezhetünk meg.

  • Teljesíts 4 küldetést
    • Játssz meccseket
    • Táncolj különböző születésnapi torták előtt
    • Élj túl ellenfeleket
    • Tölts életerőt és/vagy pajzsot születésnapi tortákból

Íme a menü zene:

Úgy fest, hogy a karácsonykor behozott Presents! visszatér majd Birthday Presents néven, de a mechanikája valószínűleg nem változik. Ez az eldobható tárgy random felszerelést biztosít a számunkra, biztosan találhatunk benne igen erős csúzlikat és kiegészítőket. Legalábbis az ünnepekkor így működött. A doboz kap egyébként új hangokat, ezeket itt hallgathatjátok meg.

Aki már játszott tavaly az első születésnapnál is, annak feltűnhetett, hogy annyira a küldetések sem változtak meg, viszont a jutalmak annál inkább, tavaly ugyanis egy backbling volt a legértékesebb jutalom a küldetésekből.

Egyelőre nem tudni, hogy a születésnapi kihívások mikor várnak elérhetővé, de a közeljövőben valószínűleg kapunk róla egy bejelentést.

Ne feledjétek, hogy Overtime küldetésekre is számíthatunk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép

Kövess Minket!