Elképesztően szép a CoD: Modern Warfare - hat perces videón a GunFight játékmód!

Elképesztően szép a CoD: Modern Warfare - hat perces videón a GunFight játékmód!

A Gunfight a Call of Duty: Modern Warfare új 2v2 játékmódja lesz, amiről már korábban lerántották a leplet, de most részletes 4K felbontás mellett nézhetjük meg a 6 perces gameplayt.

Sokan és nagy izgalommal várják a Call of Duty legújabb epizódját. Persze biztosan akadnak olyanok is, akik már csak legyintenek a franchise újabb rókabőrére. Talán őket is szeretné meggyőzni az Infinity Ward ezzel az új bemutató videóval, hogy van még kraft ebben a címben. A CoD: Modern Warfare új 2v2 játékmódjáról már tudtuk, hogy létezik, és már lehetett is látni milyen mókát ígér, de most egy 4K-s felvételen csodálhatjuk meg az izgalmakat.

A Combat Zone: Pine pályán való lövöldözés majdnem 6 percig tart, viszont a fegyverek mellett a környezet az, ami rögtön magával ragadja az embert. Tényleg hihetetlen részletes és kidolgozott az egész játék, ráadásul az új engine zökkenőmentesen és gond nélkül tálalja nekünk az akciót. Ezt a felvételt PS4 Pro-n rögzítették, és bár az új generációról már pletykálnak, a mostani vas is képes futtatni ezt a vizuális orgiát 60 FPS mellett. Egy lövöldözős játéknál pedig fontos, hogy minél simábban fusson a program, és bár a fejlesztők szerint a 2v2 Gunfight kellően izgalmas, ez csak a jéghegy csúcsa, ami az újításokat illeti.

A korai tapasztalatok egészen pozitívak az új epizóddal kapcsolatban, valamint egy jóval bővebb információcsomagot kapunk augusztus elsején, amikor a multiplayer vonalat fedik fel a rajongók előtt. Egyelőre arról, hogy a Black Ops 4-ben látott Blackout - Battle Royale mód - megmarad-e az új részre vagy sem. A most látottak alapján egyre jobban várjuk a következő hónapot, ti is így vagytok ezzel?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!