Hirdetés

Elképesztően szép a CoD: Modern Warfare - hat perces videón a GunFight játékmód!

A Gunfight a Call of Duty: Modern Warfare új 2v2 játékmódja lesz, amiről már korábban lerántották a leplet, de most részletes 4K felbontás mellett nézhetjük meg a 6 perces gameplayt.

Hirdetés

Sokan és nagy izgalommal várják a Call of Duty legújabb epizódját. Persze biztosan akadnak olyanok is, akik már csak legyintenek a franchise újabb rókabőrére. Talán őket is szeretné meggyőzni az Infinity Ward ezzel az új bemutató videóval, hogy van még kraft ebben a címben. A CoD: Modern Warfare új 2v2 játékmódjáról már tudtuk, hogy létezik, és már lehetett is látni milyen mókát ígér, de most egy 4K-s felvételen csodálhatjuk meg az izgalmakat.

A Combat Zone: Pine pályán való lövöldözés majdnem 6 percig tart, viszont a fegyverek mellett a környezet az, ami rögtön magával ragadja az embert. Tényleg hihetetlen részletes és kidolgozott az egész játék, ráadásul az új engine zökkenőmentesen és gond nélkül tálalja nekünk az akciót. Ezt a felvételt PS4 Pro-n rögzítették, és bár az új generációról már pletykálnak, a mostani vas is képes futtatni ezt a vizuális orgiát 60 FPS mellett. Egy lövöldözős játéknál pedig fontos, hogy minél simábban fusson a program, és bár a fejlesztők szerint a 2v2 Gunfight kellően izgalmas, ez csak a jéghegy csúcsa, ami az újításokat illeti.

A korai tapasztalatok egészen pozitívak az új epizóddal kapcsolatban, valamint egy jóval bővebb információcsomagot kapunk augusztus elsején, amikor a multiplayer vonalat fedik fel a rajongók előtt. Egyelőre arról, hogy a Black Ops 4-ben látott Blackout - Battle Royale mód - megmarad-e az új részre vagy sem. A most látottak alapján egyre jobban várjuk a következő hónapot, ti is így vagytok ezzel?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?