Coldzera távozása csak jót tett a csapatnak? - Az IEM Chicago elődöntőjében az MIBR

Hónapok óta nem volt ilyen jó az MIBR, mint most coldzera nélkül.

Imádom tisztelem FalleN-éket, bárhol és bármilyen színekben is játszottak, folyamatosan szorítottam nekik az évek alatt. Annál fájóbb látni a mostani formájukat és azt, hogy coldzera távozásával a Legendás csapat is megbomlik. Kétségtelen ugyanakkor, hogy valami nagyon nem működött már a csapatban, az én véleményem szerint a régi sérelmek is újra a felszínre kerültek coldzera, FalleN és fer között.

Ezt látszik igazolni az is, hogy meglehetősen felszabadultan és jól játszanak a brazilok Chicago-ban, a borzasztó kezdés ellenére is. Első meccsükön rögtön az évek óta nem látott jó formában játszó G2 ellen kellett volna bizonyítaniuk, ami persze nem sikerült. Nem úgy a visszavágón tegnap, ahol ha három pályán is, de legalább akkora fölénnyel nyert az MIBR, mint az első meccsen a G2.

Dust2 kivételével mindkét pálya brazilt fölényt hozott, különösen Train, ahol az MIBR a sokkal hátrányosabbnak számító T oldalból tudta megnyerni az első félidőt 10-5-re, onnan pedig már könnyedén behúzták a pályát és vele a meccset. A brazilok így máris az elődöntőben várják ellenfelüket, pedig a legtöbben pont, hogy a G2-t vártuk volna erre a pozícióra, miután a világelső Liquid ellen is egy szoros meccset tudtak játszani.
Vajon coldzera hátráltatta a teljes csapat teljesítményét? Kétlem, sokkal valószínűbbnek tartom, hogy már ilyen rövid idő után is érződik a csapat mögött álló sportpszichológus és az is nagy megnyugvást jelenthetett a csapatnak, hogy a StarLadder engedélyezte a szabályváltoztatást és játszhatnak majd a következő hónapban induló Majorön, méghozzá az edzőjük, zews segítségével. Meglepően jól teljesít egyébként zews, rengeteget gyakorolhattak vele az utóbbi hetekben, az viszont kérdéses, hogy ez vajon elég lesz-e a Majorre is?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!