Wild Bloodstinger és Scarlet Webweaver - Két új Beast a Hunter oldalán

Wild Bloodstinger és Scarlet Webweaver - Két új Beast a Hunter oldalán

Tegnap este két Epic besorolású Hunter Beast is felfedésre került.

Ugyan a lapbemutatók hullámvasútja ma csak lendületet vesz az elkövetkező napok tempójához, de tegnap a Druid lapon túl meglepő módon két Hunter lapot is felfedett a Blizzard. Mindkét minion Beast, hat manás és Epic besorolású, de az egyezések ebben ki is merülnek.

Scarlet Webweaver

Lassan, de biztosan épül fel a Big Hunter az eddig kiadott lapok alapján. A csütörtökön bemutatott Dinotamer Brann két manával olcsóbban csalja ki King Krusht, míg a legújabb hálószövővel öt manával tehetünk olcsóbbá egy kezünkben lévő véletlenszerű Beastet. A lapra akár egy 1 mana 5/5-ös Beastként is lehet tekinteni, na meg persze a legnépszerűbb opciók között ott szerepel a négy manára csökkentett King Krush vagy épp a nulla manás Tundra Rhino is. A többit a fantáziátokra bízzuk.

Wild Bloodsting

A Dirty Rat szteroidokon nevelkedett kistestvére. A kombó paklikat első körben csinálhatjuk ki vele, és ha sikerül rápakolni a Dire Frenzyt, akkor a potenciális célpontok nagyját rizikó nélkül intézi el nekünk. A Wild játékosok számára érdekes kérdés lehet, hogy mi történik, ha Brann Bronzebeard mellé tesszük le? Nyilvánvalóan két minion ugrik elő -feltéve, ha van ennyi ellenfelünknél-, de vajon ha túléli az első támadást, utána a másodikat is megtámadja? Remélhetőleg Peter Whalen hamarosan eloszlatja a kételyeket ezzel kapcsolatban.

Nektek hogy tetszik a két új Hunter lap?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!