Hirdetés

Magyar fejlesztési fa - nem tudja a bal kéz, hogy mit csinál a jobb?

A magyar fejlesztési fa ötletét többen is szeretnék keresztülvinni, de egyelőre nincs egyetértés a kezdeményezők között.

Hirdetés

A magyar fejlesztési fa ötletéről utoljára 2018 októberében írtunk nektek, de azóta kicsit jobban beleástuk magunkat a témába, és kiderült, hogy egyszerre két oldal is foglalkozik azzal, hogy keresztülvigye tervezetét. A két oldal egymástól függetlenül üzemel, -természetesen azért, mert nem tudnak dűlőre jutni egymással.

Mielőtt komolyabban a problémák mélyére néznénk, vegyük sorra, hogy a két oldal egész pontosan mit is képzelt el lehetséges magyar fejlesztési ágként.

World of Tanks Magyar Fejlesztési Fa

Egy könnyű, közepes és tankvadász ágat tartalmaz a World of Tanks Magyar Fejlesztési Fa által elképzelt Tech Tree, illetve külön pozitívum oldaluk mellett, hogy elkezdték lemodellezni azokat az egységeket, amikről nincsenek fotók vagy csak tervrajzokon léteztek.

WoT magyar fejlesztési fa

A WoT magyar fejlesztési fa elképzelése egy tankvadász ágban csúcsosodik ki, valamint részletesen is meghatározták a felvázolt egységek paramétereit.

A jelenlegi helyzet buktatója

Szögezzük le az elején, hogy a magyar ág behozatala feltehetően nincs tervben a Wargamingnél, hiszen anyagilag valószínűleg nem térülne meg számukra egy ilyen projekt. A két oldal által beküldött ötleteket talán figyelembe veszik, talán nem, de végső soron a tényleges ráhatásunk a folyamatra bántóan jelentéktelen.

Ettől függetlenül a kialakult helyzet mostanra elérte azt a pontot, amikor már többet árt a szélmalomharc, mint használ. Persze nem abból a szempontból, hogy a Wargaming mit lát ebből, mert ők pontosan tudják, hogy melyik országból mennyi bevételük keletkezik, és ha úgy érzik, hogy eljött az idő, akkor behozzák a magyar tankokat abban a formában, ahogy ők gondolják.

Ugyan nem elképzelhetetlen, hogy a két oldal összefogjon, és együtt tegyenek a közös célért, de valljuk be, hogy erre csekély az esély. Ellenben az biztos, hogy semmiképp sem lehetséges az élére állni ennek a kezdeményezésnek, ha sértődöttségből elzárkózunk a konstruktív viták elől. Közösségi szinten a legtöbb, amit egy ilyen helyzetben tehetünk, ha bizalmat szavazunk a másik oldalnak, akik talán kevesebb konfliktus mellett, szakmaibb szemmel képesek dolgozni a magyar fejlesztési fa álmáért.

Mit szólsz a felvetett problémához? Látsz esélyt arra, hogy a Wargaming végül megalkossa a magyar fejlesztési fát?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
11 db hozzászólás
 • gbwot 1 éve
  Hogy őszinte legyek,ha már fejlesztenek,akkor szívesebben látnék a játékban inkább Tier11 nehéz tankokat minden tech tree végén.
  0 0 Válasz
 • _SturmGun_ 1 éve
  Szerintem a tier 10 is bőven elég.. a magyar ág meg szerintem unalmas lenne.
  0 1 Válasz
 • _SturmGun_ 1 éve
  Szerintem a tier 10 is bőven elég.. a magyar ág meg szerintem unalmas lenne.
  0 2 Válasz
  • MarczyT 1 éve _SturmGun_
   Mert a cseh ág pl olyan izgalmas? Ugyanannyira van létjogosultsága, mint a többinek. Szerintem minden újabb nemzettel csak színesedik a játék és motiválja a játékosokat újra és újra, hogy csatába menjen, fejlesszen, ágat húzzon. Az egy más kérdés, hogy mi lenne az egyedi a magyar ágban. Inkább ötletelni kellene, hogy pl milyen harcmodor, vagy különlegesség tette/tenné egyedibbé a magyar ágat. Ez lehet történelmileg hiteles, vagy abszolút kitalált dolog, hiszen ez egy játék.
   0 0 Válasz
 • Kallai84 1 éve
  Értem én hogy magyar ág meg minden, de komolyan mi értelme hiszen a wg nem engedné úgyse hogy ezek nop tankok legyenek hanem ép ellenkezőleg
  0 1 Válasz
 • Maffia012 1 éve
  Bezeg a lengyel tankokbol néhányat ki találtak vagy tervrajzszerint volt de mégis bent van a játékban mért ne legyen magyar tankok is igaz hogy nekünk nem volt sok tankunk de legaláb néhány létezet a történelmi harcokban én szerintem ha bent lenne egy magyar tank ág a WoT-ban én örülnék neki.
  0 0 Válasz
 • Zlinszky 1 éve
  Elég gáz hozzáállás..aki nem szeretné..Csak támogatottságon múlik az egész. Aki meg nem képes 5 percet áldozni, egy ilyen ügyre.. Az kiteheti a román stb..zászlót.Egyébként meg a World of Tanks Hungary csoportban elég nagy sutyerákok vannak, az adminok között is.
  0 0 Válasz
 • nyuuuul 1 éve
  A baj csak annyi, hogy mindegy mi lesz akármilyen új ággal, med,vagy light lesz.. csak hogy üzemeljen a lánctalpas Quake 3 arena, és dőljön a lé a WG kasszájába..
  0 0 Válasz
 • gaspizoli 1 éve
  A WG-nek már csak a pénz számít, lásd a prém tankok rengetegét.Ha nincs belőle lé soha az életbe nem lesz magyar ág.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés