Az Epic Games megerősítette, hogy lesz PS4 játékosoknak dedikált kupa is

Az Epic Games megerősítette, hogy lesz PS4 játékosoknak dedikált kupa is

Fortnite - A pontos részletekre viszont még várni kell egy picit.

Ez a hétvége a kompetitív Fortnite tekintetében egy új mérföldkőnek nevezhető, ugyanis szombaton és vasárnap tartják a játék első konzolosoknak, pontosan az Xboxosoknak dedikált versenyét. Az 1 millió dollár összdíjazású eseményen minden régióból a legjobb 3000 játékos jut tovább az elődöntőből.

Ahogy az várható volt, és persze abszolút érthető, a közösség más platformhoz tartozó része kíváncsian várta a választ az Epic-től, hogy lesz-e például PS4 exkluzív verseny. A legutolsó Competitive Update bejegyzés alatt az Epic Games egyik kollégája, JustMooney1 nyugtatta meg a játékosokat, hogy érkezik PS4 verseny is.

Card

A további információkra még várni kell, ha tippelnünk kellene mindenképp a világbajnokság után kerülhet sor erre, sőt több mint valószínű, hogy a 10. szezonban érkezik már a PS-es verseny, ugyanis egyelőre úgy fest, hogy augusztus 1-én szezonváltás. Arról nem esett szó, hogy lesz-e mobilosoknak dedikált verseny is, ám tekintve, hogy a mobil játékosok is elég nagy számban vannak, könnyen elképzelhető.

Te melyik tábort erősíted?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!