Hirdetés

Rejtélyes almakörök bukkantak fel a pálya különböző pontjain

Ben | 19/07/22 16:10
Cikk mentése

A hétvégi gigászi harc felforgatta a pályát, de a romokon kívül egyéb dolgok is megjelentek.

Hirdetés

Az tuti, hogy a hétvége epikusra sikerült. Cattus és Doggus összecsapása grandiózus és durva volt egyszerre, aminek a végén a pálya ugyan nem változott akkorát, mint vártuk, de járt ezzel-azzal.

Ahogy pedig az lenni szokott, a fejlesztők elkezdték telepakolni a mapot különböző utalásokkal és oda nem illő tárgyakkal. Ezek egyébként általában olyan dolgok, amik valamilyen szinten már a készülő új tartalomról árulkodnak. A játékosok persze előszeretettel keresik meg ezeket és a közösség imád ezekből légvárakat és teóriákat gyártani, hogy mégis mit is jelenthetnek a dolgok. A tegnapelőtti esemény után több furcsaság is feltűnt, az egyik ezek közül az almakörök hálózata.

A fenti képeken láthatjátok ezeket és többen jelezték, hogy nem ezek az egyetlen helyek, ahol látták ezt a 'paranormális' jelenséget. Többek közt találtak ilyet a Fatal Fields ház mellett, ott van egy Lonely Lodge fölött a barlangban, Shifty Shaft környékén is feltűnt és ez csak pár olyan pont, ahol még belefuthatunk. Persze az ember, mielőtt nekiállna megzabálni az összeset, kicsit elgondolkodik, hogy ez mégis mi a jó fene lehet? A közösségnek már most van ezer meg ezer ötlete, amik között iszonyatosan agyamentet és persze elég szolid, már-már ésszerű verziót is találunk. A legjobbak között szerepel például az Alma Szekta, amit azért alapítottak, hogy a gonosz orvosokat távol tartsák (One apple a day, keeps the doctor away! -angol mondás). De persze a hihetetlen Alma Banda ötlete is vicces, amit egyébként még a vikingek alapítottak.

Mondjuk a másik népszerű vélemény sokkal ésszerűbb, miszerint a körökbe torták kerülnek majd, ami a közelítő születésnapi eseményre készül már. Mindettől függetlenül, iszonyatosan vicces tud lenni pár ilyen talány, amin lehet megfelelő időt rágódni és gondolkodni rajta a közösséggel együtt.

Szerintetek mi készül a háttérben?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?