Alaposan testreszabhatjuk a Gunsmith rendszerrel a fegyvereinket a CoD Modern Warfare-ben!

Alaposan testreszabhatjuk a Gunsmith rendszerrel a fegyvereinket a CoD Modern Warfare-ben!

Még az augusztusi gameplay premier bemutató trailer előtt egy újabb információmorzsát adott az Infinity Ward a CoD Modern Warfare egyik újításáról. A fegyverek szerelmesei imádni fogják.

A Gunfight után a Gunsmith rendszer talán még érdekesebb újítás lesz a Call of Duty legújabb epizódjában. Az új teaserben némileg már bemutatták mire számíthatunk, ezek szerint pedig elég alaposan testreszabhatjuk kedvenc fegyvereinket. Általában egy külön menüpont van erre, hogy beállíthassuk a legoptimálisabban a felszerelésünket. A videóban viszont látható, hogy egy elég közeli képet kapunk a puskákról, ahol aprólékosan megválogathatjuk az ideális tartozékokat:

A fejlesztők elmondása szerint a két main fegyverünket alakíthatjuk tetszés szerint, és minden fegyvernél maximum 5 elemét változtathatjuk meg. Érdemes átgondolni, hogy milyen puskát akarunk építeni, ugyanis például egy Assault Rifle esetében akár 9 (páldául ilyenek: muzzle, laser, optic, stock, rear grip, magazine, underbarrel, barrelmódosítható tartozék is van a játékban.

A Call of Duty Modern Warfare gameplay leleplező videója augusztus elsején érkezik, a teljes játék pedig november 25-én kerül a boltok polcaira.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!