Hirdetés

Így néz ki Cattus és Doggus összecsapása Pacific Rim előzetesként

Egy lelkes játékos elkészítette a Fortnite hétvégi eseményét a méltán híressé vált Pacific Rim, avagy Tűzgyűrű előzetesére.

Hirdetés

Szombaton az Epic Games egy igazán nagyszabású eseményt villantott meg nekünk, végre valahára megláthattuk, hogy hogyan is néz ki Polar Peak szörnye, majd végignézhettük, ahogy a sziget védelmére épített robottal összecsap. Maga a folyamat meglehetősen látványos volt, bár a végkifejlettel sokan nem voltak megelégedve, a pálya ugyanis alig változott. Azonban, mint a legtöbb dologra, erre is megvan a magyarázat.

Tagadhatatlan viszont, hogy az event egy elég masszív Fortnite-osítása volt egy kasszasikereket elérő sci-finek, a Pacific Rimnek, ugyanis a Fortnite eseményének, és az immáron két részből álló filmnek is pontosan ugyanaz a lényege. Óriás szörnyetegek támadják meg a világot, az emberek pedig gigantikus vasmonstrumokkal készülnek ellenük.

Nagyon sokan felrótták az Epic-nek, hogy igazából egy ötlettelen, semmitmondó esemény volt, amit egy az egyben lemásoltak csak. Azt már mindenki döntse el maga, hogy ettől milyennek ítéli meg az ominózus harcot, az viszont kétségtelen, hogy a Pacific Rim, azaz Tűzgyűrű első részének előzetese alá nagyszerűen oda lehet vágni az event pillanatképeit. Íme a film valódi trailere:

Ez pedig a játékos, Tunks által készített Fortnite verzió.

Nektek hogy tetszett az esemény? Az szinte biztos, hogy valami komoly dolgot készített elő nekünk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés