Hirdetés

Öt új lapot kaptunk - Mage, Shaman és Rogue kártyák a terítéken

Scheff | 19/07/23 14:16
Cikk mentése

Csak úgy záporoznak a Saviors of Uldum bemutatói, köztük új Mage, Shaman és Rogue lapokkal.

Hirdetés

A Saviors of Uldum lapjainak bemutatója gőzerővel zajlik. A mai napon idáig öt lap került felfedésre, és még további kettő várható az este folyamán, amiket természetesen amint lehetséges, megosztunk majd oldalunkon. Lássuk a mai adagot!

Splitting Axe

A Shaman jól ismert Totem mechanikáját erősíteni kívánó 4 manás fegyver, aminek egyelőre szinte senki sem jósol nagy jövőt. Ha mégis bekerül a metába, akkor vélhetően olyan aggro deckekben köszön majd vissza, amikben helyet kap a Nightmare Amalgam és a Hench-Clan Hag, sőt még az új Shaman Quest, a Corrupt the Waters köré épített paklikba is beférhet.

A Splitting Axe esetében a Battlecry vet fel kérdéseket, ugyanis egy ilyen mechanika valószínűleg ütősebb lehetne Deathrattle körítésben, -de a gyakorlatban persze úgy is kiderül, hogy mire megy vele a Shaman.

Cloud Prince

Ha a feltétel adott -azaz van egy Secretünk-, akkor kijátszásakor hat sebzést vihetünk be vele bármelyik ellenséges karakterbe. A koncepció egyáltalán nem új keletű, hiszen annak idején Medivh's Vallet is hasonlót tudott, és ha abból indulunk ki, hogy az említett lap milyen szép karriert futott be, teljességgel elképzelhető, hogy a Cloud Prince köré egy ütőképes tempó pakli épüljön.

Arcane Flakmage

A lapot látva a Wild játékosok mindenképp örömujjongásban törhetnek ki, de a Standard mód szerelmeseinek is jó hír az Arcane Flakmage megjelenése. Fontos kiemelni, hogy a képességét egy körben akár többször is elsüthetjük, ugyanis minden egyes kijátszott Secret után belesebez kettőt az ellenfél összes lényébe. A Cloud Prince mellett erre a lapra is érdemes lesz odafigyelni, mint a Saviors of Uldum idáig kiadott két legígéretesebb Mage lapjainak egyikére.

Hooked Scimitar & Whirlkick Master

Míg a tegnapi Legendary Rogue lap a Deathrattle vonalat erősítette, addig a ma bemutatott két új lap az agresszívabb játékot előtérbe helyező kártyásoknak csalhat mosolyt az arcára. A Whirlkick Masterrel a Team 5 egy olyan miniont hozott létre, amivel a tempó megszerzése közben a kezünket is újratölthetjük.

A szóba jöhető véletlenszerűen generált Combo lapok között ott a Cold Blood, az Eviscerate, Edwin VanCleef vagy épp az EVIL Miscreant, amik már önmagukban is jók, és ezek után fokozott izgalommal várjuk, hogy a hátralévő napokban kiadnak-e további Combo lapokat a meglévők mellé.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?