Csere a Budapest Five-nál, msN az akadémiában folytatja!

Csere a Budapest Five-nál, msN az akadémiában folytatja!

A 14 éves játékos tehetsége megkérdőjelezhetetlen, azonban túl fiatal a versenyzéshez, legalábbis a liga szabályok szerint.

A utóbbi időben a Budapest5 és a Gamerzone remek teljesítményt mutatott az ESL One New York nyílt kvalifikáción. Mégis csak az utóbbi gárda vehetett részt a zárt kvalin, ugyanis a BP5-ot kizárták msN életkora miatt. Végül a Gamerzone-nak sem sikerült kijutnia Amerikába, sajnos a Turkey5-tól kikaptak a délután 2-1-re. Éppen emiatt és a korábbi problémák miatt viszont eljött az idő a BP5-nál, hogy cseréljenek egyet. A próbajátékra bekerülő msN remek formát mutatott és kitartó munkája sokat segített a csapaton, viszont a ligák és versenyek szervezői szerint 14 évesen még túl fiatal, mindenhol 16 éves minimum korhatártól lehet elindulni, így csapata kényszerhelyzetbe került. MsN-t viszont nem engedik el, a bejelentés alapján egy akadémia csapatba kerül majd:

Az akadémia további tagjairól még semmit sem tudunk, ahogy az msN pótlására érkező játékos kilétéről sem. A pletykák szerint a markk-torzsi-szarvasmarha trióból szeretnének valakit leigazolni, de egyelőre biztos információnk még nincs. Amint megérkezik a hivatalos bejelentés, azt természetesen nálunk is elolvashatjátok majd.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!