Ők voltak a legnagyobb Fortnite streamerek a 9. szezonban

Ők voltak a legnagyobb Fortnite streamerek a 9. szezonban

Ninja lekerült a trónról, ezúttal Tfue-t nézték a legtöbben.

A Fortnite népszerűsége 9 szezon alatt sem csökkent, sőt leginkább nőtt az évek alatt. A Fortnite közvetítésekkel elhíresülő streamerek folytatták munkájukat és a 9. szezonban csak az 5 legnagyobb streamert 69,7 millió órán keresztül nézték a rajongóik. Ennek a harmadát egyébként az első helyezett szedte össze, de nézzük is meg kik voltak ezek a streamerek.

5. Symfuhny - 7,1 millió óra

Az NRG amerikai játékosa leginkább eszméletlen stream adagjával szerezte meg az előkelő 5. helyet, ugyanis napi átlag 7,1 órát streamelt, összesen 647-et az előző szezonban.

4. Dakotaz - 8,3 millió óra

Dakotaz a lista másik lelkes streamere, ő "csak" 600 órát streamelt a szezonban, de népszerűsége miatt egy kicsivel több nézőt tudott összeszedni, mint Symfuhny.

3. NICKMERCS - 9,8 millió óra

A lista egyetlen konzol játékosa, majdnem elérte a 10 millió órát. A 100T-es szakítása kicsit sem befolyásolta a nézőszámát a mindig jó kedvű body builder pedig továbbra is a Fortnite egyik meghatározó alakja.

2. Ninja - 18,2 millió óra

Többé már nem Ninja a legnagyobb Fortnite sztár a világon. Twitch-en most egy ideig biztosan nem láthatjuk majd közvetíteni ugyanis exkluzív szerződést kötött a Mixerrel, mostantól csak ott streamel majd, így a Twitch-es szerződését elbukta. Az első helyezetthez képest átlagban 10 ezerrel kevesebben nézték és 100 órával kevesebbet is streamelt, így a fent látható szám még így is elég impresszív.

1. Tfue 26,3 millió óra

Tfue szerezte meg az aranyérmet, ugyanis 504 órát streamelt az átlag nézőszáma pedig egy egészen elképesztő 50 ezer volt. Mindez nem csak a Fortnite legnagyobb streamerévé, de a legtöbbet nézett egyéni csatorna is az övé lett az előző hónapokban. Mindez persze azért három dolog miatt fordulhatott elő. Először is ő a Fortnite e-sport egyik legnagyobb arca, így a VB meccseit mindenki próbálta követni, másodszor a csúnya szakítása és a perek a FaZe-zel egészen biztosan rengeteg emberrel ismertették meg a nevét. Végül, de nem utolsó sorban pedig rengeteg együttműködést vállalt más streamerekkel és Youtuberekkel, így a hírneve nagyon messzire eljutott, még a Fortnite közösségen kívül is.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!